Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocka/Geek pasik, akiknek barátnőjük van, hogy állnak a hobbijaitokhoz a barátnőtök?
Illetve lányok válaszát is szívesen várom, főleg olyan lányokét akiket ezek nem érdekelnek, vagy nem érdekelte őket az elején, de a barátjuk miatt nyitottak felé.
Amúgy nem vagyok megszállott, de fontos része az életemnek.
"a facebooknak van értelme.A barataiddal tudod tartani a kapcsolatot.De most egy gyökér játék mire jó?"
Rád hatványozotatn igaz az előbbi hozzászólásom. Isten ments az ilyen libáktól!
Én nem szoktam faccebookozgatni sem :),és írtam hogy ha nem egész nap, és nem kapcsol ki az agya közben, hozzá sem lehet szólni,odaragad a képernyő elé, ....volt ilyen barátom,és ha kérdeztem tőle valamit,még ő kiabált le,hogy "játszok bazeg,hagyjál már!!!" nagyon túlzásba vitte,képes volt 5-6 órákat játszani,a kaját meg be kellett vinni elé tálcán,na gyorsan dobtam is!
Az ilyennek szerintem legyen a barátnője, a gépe!
Párom nem kocka, csak informatikus, sokat gépezik, szereti, de nem zavar, mert nem hanyagol mellé engem se.
Lassan 7 éve vagyunk együtt.
23/L
én próbálom betartani a határt, a probléma azzal szokott lenni, hogy én Pesten tanulok és élek albérletben, de az igazi otthonom messze van. Nincs Laptopom még sajnos, így kb számítógép elé csak úgy 3-4 hetente jutok. Így ha odakerülök sok mindennel le vagyok maradva, játszani már alig játszom sajnos, főleg sorozatokat, animeket nézek, vagy olvasok képregényeket. Na és ritkán van hogy barátnőm lejön velem ide, ilyenkor kicsit megtörök, próbálok nagyon sokat foglalkozni vele, de nem titkolom néha jó lenne csak úgy egy két órára odaülni csinálni valamit, úgy hogy őt ez nem zavarja, talán még érdeklődik is iránta. Helyette már 30 perc után mindent bevett hogy vele foglalkozzak, én szeretem őt, de nem tudok minden pillanatban vele foglalkozni, holott ha megadná ezt az időt nekem akkor én többszörösen hálás szoktam lenni, és kb elkényeztetem a nap további részében.
A másik problémám, hogy nem tudok semmi ilyenről mesélni neki, és a nagy kedvenceimet alig tudom felhozni, aztán meg nem érti miről beszélek, és nem is érdekli. Ez engem zavar, főleg hogy én mindig figyelek rá. Azóta kicsit többet nyitott felém de a legtöbb vitánk ebből van, hogy nem tudok önmagam lenni eléggé. Pl mesél valamit mondjuk egy sorozatról amit néz, ez engem nem érdekel igazán, mert lányos, és nem nekem való. De folyton érdeklődöm nyitott vagyok és meghallgatom, de ha én kezdenék el arról beszélni mi volt mondjuk ebben a részbe vagy abban akkor nem tudja. Most ajándékozásnál meg nem tudja mit vegyen nekem, pedig nekem aztán nem nehéz, mert minden ilyen Geek cuccot szeretek Lego pl, vagy gyűjtök minifigurákat amik relatíve olcsók.
Most arra próbálom rávenni, hogy nézzünk Big Bang Theoryt mert sok hasonlóság van a kapcsolatunkra nézve, olyan sitcomosan kifordítva.
Amúgy szeretjük egymást, csak néha ez engem zavar. Ezért is tettem fel a kérdést.
Azok akik itt fikázzák a kockákat azok nem érdekelnek, csak tisztázni akartam másokkal hogy nem vagyok nolifer. Sőt mostanában már szinte időm meg lehetőségem sincs rá sajnos. De megváltozni nem fogok ez biztos.
milyen kamurol beszelsz te????
Ez a velemenyem.Nem olvastam ,sehonnan....
vagy nem tudom mit magyarazol :D
Engem nem zavarna. Főleg azért nem, mert én is játszok, szeretem a sci-fi, fantasy dolgokat. Emellett van életem, barátaim, bulizni járok.
Szerintem mindenki olyan párt talál magának, akivel azért közös az érdeklődési kör.
Akinek nem kell kocka, annak nem kell :D
Lehet, ha nem játszanék, engem is zavarna.
Tehát kedves kérdező?
Olyan csajt kell keresni,aki hasonló mint te,illetve érdeklik az ilyen dolgok!
Azt írtad hogy 30 perc után,megpróbált mindent bevetni,hogy vele foglalkozz!
Hát igen,nekem is fura lenne,hogy elhív egy pasi,majd leül a gép elé játszani én meg nézzem!!
Ha együtt éltek,úgy más,akkor addig elfoglalja magát,de ha találkoztok heti 2 alkalommal,akkor úgy ciki!
miért nem akkor játszol,ha nincs ott?
nem tudom mert kell lepontozni...
Ez nem like-dislike gomb ;)))
ne legyetek mar ilyen hulyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!