Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarna, ha a barátnőtök vibrátort venne?
Figyelt kérdés
Eddig is volt neki mármint amíg nem voltam vele, de aztán tegnap írta, hogy nézegeti őket. Ez engem nagyon zavar jó mert tényleg nagyon sokáig bírja az ágyba és valami nincs is rendjén ezzel ,hogy 2 óra meg se kottyan neki ,de akkor is...ez olyan mintha kevés lennék neki vagyis hát ezek szerint az vagyok.
Szerintetek is erre utal a dolog mert akkor nem fog érdekelni...
2012. dec. 9. 08:39
1/13 anonim válasza:
1. Inkább egy vibrátor, mint egy másik pasast keressen, nem?
2. Kevés vagy neki, és Te hagyod el, gondolkozz már!?!
3. Amikor együtt vagytok, beszállhat az a vibrátor "harmadiknak", úgy Te is több leszel, az idő is, az élmény nagyobb...
4. Hajrá!
3/13 anonim válasza:
Barátnőmnek is van vibrátora, de ha jól teljesítek, akkor nem használja: hónapok óta a szekrény mélyén porosodik :)
4/13 anonim válasza:
Tartana inkább másik pasikat melletted?Szerintem nagyon fain,hogy felvállaja és vesz egy vibrátort.
5/13 anonim válasza:
Az én barátnőm is vett egyet, de se engem se a pasimat egyáltalán nem zavarja.
21/L
7/13 anonim válasza:
Engem nem zavar az aszony velem vetette meg de legalább nem engem szekál
8/13 anonim válasza:
Én vettem neki. :) Mi mindig vásárolunk ilyeneket időnként.
10/13 A kérdező kommentje:
hát én elmondtam a szemébe, hogy ku*vára nem okés, hogy itt ilyen dolgokat akar venni mert nekem olyan érzés mintha az én farkam nem lenne elég...erre azt mondta, hogy azért akar vibrátort venni mert benne nem csalódik mármint érzelmileg az nem csalja meg, és hogy nem fél ,hogy átba**ssza:) f*sza de lebeszéltem róla...
2012. dec. 9. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!