Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavarna, ha a barátnőtök vibrátort venne?

Figyelt kérdés

Eddig is volt neki mármint amíg nem voltam vele, de aztán tegnap írta, hogy nézegeti őket. Ez engem nagyon zavar jó mert tényleg nagyon sokáig bírja az ágyba és valami nincs is rendjén ezzel ,hogy 2 óra meg se kottyan neki ,de akkor is...ez olyan mintha kevés lennék neki vagyis hát ezek szerint az vagyok.

Szerintetek is erre utal a dolog mert akkor nem fog érdekelni...

2012. dec. 9. 08:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Adtál rá okot, hogy ilyeneket mondjon?

pl. megcsalás, érzelmi átbaszás... ?

2012. dec. 10. 00:00
 12/13 A kérdező kommentje:
nem csak ő alapból ilyen "félős" önbizalom hiányos, de szeretem benne ezt amúgy...szoktam neki mondani viccből ilyen becézéseket, hogy gyere ide szukám meg jó pi*sa vagy stb:D de hülyeségből és tetszik is neki de múltkor mondta, hogy ezt mondod biztos mindenkinek meg ez meg az...lehet erről kéne leszoknom pedig nagyon szeretem mondani...
2012. dec. 10. 00:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked komoly önbecsülési gondjaid lehetnek, hogyha így gondolkodsz.
2012. dec. 10. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!