Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasim kocka, és engem egyáltalán nem érdekelnek a játékai?
Én abbahagytam mióta van barátnőm.
És nem úgy hogy megkért rá.
Egyszerűen csak jobban szeretek vele foglalkozni:)
21/F
Hagyuk már. Mért te mit csinálsz? Facebookozol meg írogatsz gyakorin... Ezis ugyan olyan kockaság de ezeknek télleg semmi értelme kívéve ismerősőkkel chatelés. Játékok nagyon sok mindenre jók csak elmondok néhányat: angol nyelvtudás fejlesztése, reakció idő jobb lesz,fejleszti a logikai megoldó képességed, feszültség levezető, fejleszti a kreativitásod, több játékban tanulhatsz a történelemről, történelmi személyekről stb.
Nekem ne mondjad már hogy semmi értelmük nincsen, mert ez a tipikus hülye női logika:D Am ez neki hobbi beszéld meg vele hogy ha vele vagy akkor hagyjátok a játék témát és beszéljetek másról. Ennyi.
Értelmes emberek vagytok akkor meg lehet ezt oldani. Amíg ő kockul, Te tévézel vagy netezel.
Legalábbis én tervezek magamnak egy "eldugott" kocka-szobát ha lesz "családi" életem ahová elbújhatok gépezni meg aludni ha olyanom van.
miért kell a csajoknak ilyen esetben hülye p*csaként viselkedni?
játssz vele, vagy hagyd békén, hadd csinálja...
amúgy nem annyi értelme van, hogy gyilkolászol. istenem... legalább ne alkoss véleményt úgy, hogy fogalmad nincs a dolgokról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!