Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tényleg szerelmes belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg szerelmes belém elválna a feleségétől, ha választás elé kényszeríteném?

Figyelt kérdés
Szeretem,a kényelem miatt ragaszkodik az eddigi életéhez.Nincs úgy együtt a nővel.Gyerek nincs,viszont nagy a korkülönbség.Én komolyan gondolom,már 1 éve tart..

2013. jan. 15. 18:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%
Nekem egy ilyen senkiházi r.banc tette tönre az életemet-pedig gyerek is van.A szeretőjének ugyanazt a mesét adta elő,amit neked-csak hát ugye nem volt igaz...miután lebukott-kidobtam.Aztán kiderült-évekig csalt,mindíg mással.És a jelenlegi kis r.bancot is csalja-akibe "szerelmes".ÉBRESTZTŐ!!!!!!!!!!
2013. jan. 16. 20:40
 22/28 anonim ***** válasza:
95%
Azt kérdezted, hogy ha tényleg szerelmes beléd elválna-e a feleségétől, ha választás elé kényszerítenéd. Nem. Ha tényleg szerelmes lenne beléd, akkor kényszerítés NÉLKÜL is megtenné magától, mert az emberek (nemtől, kortól függetlenül) azzal akarnak élni, akibe szerelmesek.
2013. jan. 18. 18:41
 23/28 anonim ***** válasza:
93%
Tedd fel magadnak a kérdést: ha te élnél el kihűlt, megunt kapcsolatban és jönne az igazi nagy szerelmed, mit tennél? Természetesen hagynád a fenébe a férjedet és mindent felrúgnál kényszer nélkül, hogy a szerelmeddel élj! Mondom szerelmeddel!! Nem alkalmi szexpartnerre gondolok, aki jelenleg te vagy ennek a pasinak. És hogy szeret-e? Igen, annyira igen, hogy megdugjon, de annyira nem, hogy a párjaként felvállaljon a világ előtt.
2013. jan. 18. 18:46
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy szerelmes beléd, de pont a kényelem miatt nem fogja otthagyni a családját. Az már bevált, bejáratott dolog, nem fogja eldobni, mert nem hülye. Nincs "úgy" együtt a nővel? Dehogynem:) Szegény naiv leány. Téged totál idiótára vesznek.
2013. jan. 23. 19:20
 25/28 anonim ***** válasza:
no mit mondott? egyébként én voltam a helyzetedben, ha akarsz beszélgethetünk :)
2013. febr. 5. 21:47
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Retek r!banc, belebarmolsz egy házasságba, nem esik le??

Áhh, hányok tőled, nem krok többet, mert kitiltanak.

2013. máj. 1. 22:22
 27/28 anonim ***** válasza:
51%

#21-nél a pont.

Érett személyiséggel rendelkező férfi és nő pontosan azért nem kezd foglalt nővel/férfival, mert nem akarja magát ilyen helyzetbe hozni és mert szorult belé némi őszinteség és becsület, netán hűség.

2013. máj. 12. 22:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Tényleg, azt mondod szerelmes beléd? Öööö... nem. Csak szereti beléd tenni. Te meg ostoba vagy és hagyod neki. Ennyi. Nincs érzelem. Ha nincs gyerek, már rég lelépett volna az asszonyától. Viszont ott lehet már egzisztencia, kényelem, főznek, mosnak rá, stb. plusz van egy fiatal szeretője, akivel jó az ágyban, az asszony meg elnézi neki. (Igen. Tudja. Nem hülye! Csak neki annyi elég, amennyit kap az embertől, nem patáliázik egy kósza numera miatt, aki ez esetben te vagy.) Hülye lenne változtatni rajta! Én megértem. Te nem érted...
2013. nov. 2. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!