Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány azt mondja, hogy tetszem neki, de nem szerelmes. Többi lent?
Már kétszer is bepróbálkoztam nála és azt mondta , hogy tetszem neki , de nem szerelmes. Pedig néha úgy érzem , hogy ő is többet akarna. Az emberek nem akkor szoktak szerelmesek lenni miután már összejöttek ? Hogy mondjam meg ezt neki ?
Küzdök érte , de félek hogy hiába.
Ez attól függ hogy milyen kapcsolatban vagytok most. Ha úgymond "barátok", tehát beszéltek, találkoztok, akár napi szinten, magyarul ismeritek egymást és úgy ezt mondja akkor abból ne remélj sokat. Persze lehet kedveskedni, próbálkozni, de könnyen lehet hogy csak nem akar megbántani, vagy barátként elveszteni.
Ha nem ismeritek egymást annyira jól, akkor pedig egyértelmű hogy keresni kell, elhívni valahova, NEM RANDI, csak úgy, beszélgetni, sétálni, és akkor meglátod hogy kialakul e valami. Lehet hogy csak próbára tesz, a nőknél sose lehet tudni. Mindenesetre túl sok időt ne pazarolj rá, nem érdemes, ha 1-2 hónap után még mindig nem áll deréknak akkor leves. Különben te jársz rosszul.
Az ösztönök nagyon sokat elárulnak. Ha az elején már úgy érzed ő olyan, akibe bele tudnál szeretni, akkor könnyen lehetséges.
Viszont, ha úgy érzed, hogy nem igazán olyan, hogy megszeretnéd valaha is, akkor hiába várni, belekezdeni, később se fog kialakulni.
Ezt a 2 lehetőséget teljesen el is lehet választani.
Ez olyan dolog minthogy van olyan nő akivel lefeküdnél 1x de a fenének sem kéne hosszú távon.
szerintem meg később is beindulhat...:)
és szerintem ma még építhetnénk egy hóembert is, most jól tapad a hó! na valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!