Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány azt mondja, hogy tetszem neki, de nem szerelmes. Többi lent?
Már kétszer is bepróbálkoztam nála és azt mondta , hogy tetszem neki , de nem szerelmes. Pedig néha úgy érzem , hogy ő is többet akarna. Az emberek nem akkor szoktak szerelmesek lenni miután már összejöttek ? Hogy mondjam meg ezt neki ?
Küzdök érte , de félek hogy hiába.
Ne küzdj. Ez az egyetlen tanácsom.
Élj! Aztán az élet megadja azt, amire szükséged lesz.
Ha küzdesz egy olyan emberért, aki ezt leszarja, akkor csak a saját lehetőségeidet pazarolod el, és annak a lehetőségét, hogy megismert valakit, aki tényleg téged akar. Mert nem látod a fától az erdőt.
Szerintem meg ha azt mondta, hogy tetszel neki, akkor igen is van esélyed.. én nem mondom olyannak, hogy "tetszel" ha ez nem igaz.. mondjuk ez én vagyok.. Ha én ezt mondanám, abból még idővel bármi lehet részemről..
30/n
Köszönöm mindenkinek a válaszokat !
Nem tudom érdekel e valakit , de gondoltam leírom :
végeztem ma a lánnyal , elegem lett a várakozásból , akinek kellek az nem 2 hónapig gondolkodik azon , hogy mi legyen és nem húzza az agyam.
Remélem azért egyszer én is találok majd olyat , akinek tényleg kellek...:)
Így kell csinálni!
Legyél kemény. Lesznek pillanatok, amikor hiányozni fog, rá akarsz írni, és úgy érzed, hogy hibás döntés volt.
Ilyenkor gondolj arra, hogy ez természetes reflex, ami arra irányul, hogy minimalizáld a veszteséget. Mert veszteség... 2 hónap az életedből és 2 hónap bizonytalanság. Csak egy játékszer voltál.
Ha esetleg elbizonytalanodnál, hogy jól döntöttél-e, akkor írd le egy lapra, h hányszor vert át, rombolta porig az önbizalmad és rájössz, hogy nincs erre szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!