Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha tényleg szerelmes belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg szerelmes belém elválna a feleségétől, ha választás elé kényszeríteném?

Figyelt kérdés
Szeretem,a kényelem miatt ragaszkodik az eddigi életéhez.Nincs úgy együtt a nővel.Gyerek nincs,viszont nagy a korkülönbség.Én komolyan gondolom,már 1 éve tart..

2013. jan. 15. 18:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Én nem akarok jó tanácsokat adni, mert Te döntöd el, miként élsz. csak leírom a helyzetet, amit vázoltál.

Nős férfival kezdesz. Tudnod kell, hogy valakinek felborítod a házas életét.

Tudnod kell továbbá, hogy egy olyan emberbe vagy szerelmes, aki hazudik!

Ha a feleségének hazudik, akkor mi a garancia, hogy neked nem hazudik.

Egy férfi nehezem mondja fel a már megszerzett egzisztenciáját, egy kalandért.

Azt is el kell fogadnod, hogy csak másodhegedős vagy.

Neki elegendő a tested, és az általad biztosított izgalom.

Lehet, hogy van más is, de hirtelen ennyi jutott az eszembe. Úgy gondold át, hogy ne hazudj magadnak, és ezután kényszeríts valakit valamire. De azt is gondold el, hogy lehet, hogy lesz valaki, aki viszont veled szembe fogja kényszeríteni ezt a pasit. Akkor mit fogsz érezni, és mit teszel?

Ezek csak kérdések, nem javaslatok.

2013. jan. 15. 18:33
 12/28 A kérdező kommentje:
Ha annyira szeret akkor elválik és összeköltözik velem..A szerelmes férfi ezt tenné..Pénteken találkozom vele és felvetem neki a témát!Mindent vagy semmi alapon!Szeretem,és ez a baj..már túlságosan..
2013. jan. 15. 18:34
 13/28 A kérdező kommentje:
Nincs együtt a feleségével úgy..már évek óta!Volt neki több nő is előttem,de nem voltak rá nagy benyomással..állítása szerint!
2013. jan. 15. 18:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

13

"Volt neki több nő is előttem,de nem voltak rá nagy benyomással..állítása szerint!"

Rólad ugyan ezt fogja mondani az ilyen jellembajnok fazon az utánad következőnek.

2013. jan. 15. 18:40
 15/28 A kérdező kommentje:
Utánam?Ha szeret elvál..ha nem nem..mindent vagy semmit!Hiányozna..nagyon..
2013. jan. 15. 18:52
 16/28 anonim ***** válasza:

15

Hány éves vagy?

2013. jan. 15. 18:54
 17/28 A kérdező kommentje:
22
2013. jan. 15. 19:09
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17

És 1 éve szerető vagy 22évesen? no comm.

2013. jan. 15. 19:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Fogadnèk rà nagy összegben, hogy pènteken le leszel pattintva valami idiòta indokkal.

22 èves vagy. Bàr jellemtelen dolog, de hülye lett volna kihagyni tèged, ha otthon semmit sem kap... Na de hogy miattad a felesèg vigye a fele hàzat, kocsit... Nem tudom mennyire tehetôs, de ha hitelük is van akkor mèg nehezebb lèpni. Hovà is? Èhen halni egy albèrletbe? Ebbe mèg belegondolni is lankasztò. Na ha ezzel a jövôkèppel versenykèpes az amit neki nyùjtasz, akkor a pali megütötte a fônyeremènyt.

2013. jan. 15. 23:15
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

Ne pazarold az időd. Nekem 3 évig ígérte, hogy el fog válni (csak értsem meg, hogy nem könnyű, ott vannak a gyerekek, stb, stb..), és annak ellenére, hogy a felesége is 10 éve csalja, nem válik. Túl nagy lenne a változás számára, inkább marad egy ilyen házasságban.

Szerencsére részemről már múlt..

Életem legrosszabb döntése volt, hogy belementem egy ilyen kapcsolatba..

2013. jan. 16. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!