Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik igaz szerelem vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik igaz szerelem vagy ez csak ábránd? (többi lent)

Figyelt kérdés

A baráti társaságomban mindenki úgy van vele hogy nem létezik igaz szerelem, nem szabad lekötnünk magunkat, stb...

Hányingerem van ettől az életfilozófiától, -én vagyok srác egyedül ezzel hogy létezik igaz szerelem? Hogy egymás mellett meg lehet öregedni boldogan? Ez tényleg butaság? lehetséges hogy anyáink már nem szeretik egymást tényleg, és nincs boldog házasság?

2012. dec. 30. 23:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Dehogyis ábránd!

A barátaidnak igen szar az életfelfogásuk... én nem is tudnék úgy élni, ha nem hinnék benne, hogy egyszer megtalálom azt, aki feltétel nélkul szeretni fog, és én is Ot. :)

18/l

2013. jan. 3. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:

6-os és 9-es válaszok szerzője sem csak hülyeségekről beszél, bár nem túl sok tolerancia szorult belé ahogy látom... Valóban létezik az a jelenség, amikor a fiatalok a sok romantikus rózsaszín maszlagtól megrészegülve, amivel vizuálisan tömik a fejüket, várják a "tökéletes szerelmet". Viszont olyan formában, hogy nekik a kisujjukat se kell mozdítaniuk, csak úgy rájuk talál, és majd élnek boldogan míg meg nem halnak... ez így tényleg tündérmese. Ez az egyik szélsőség amit tapasztalok, a másik pedig ez a "d*gjunk a lehető legtöbbet, a szerelem sz*rság" dolog. Mindkét tábor veszélyesen felelőtlen.

Szüleink és nagyszüleink kapcsolatai azért működőképesek, mert nem ez a mérhetetlen individualizmus uralja, mint a mai kapcsolatokat. Ismerik azokat a fogalmakat hogy szeretet, elfogadás, kompromisszum, és más is érdekli őket önmagukon kívül. Ez a fajta kötődés manapság már kihalófélben van, de én még mindig bízok benne, hogy találok egy olyan partnert, akivel majd le tudom élni az életem. Nem azért mert nem tudnék nélküle élni (függnék tőle), se nem mert mást meg se kívánnék, hanem mert a barátom és társam lenne, akivel meg akarom osztani a mindennapjaimat. Igazából a szerelem nem hit kérdése, hanem választásé. De a közös boldogságért sokat kell tenni, és sajnos sokan vannak, akik nem akarnak dolgozni egy kapcsolaton.

2013. jan. 18. 13:21
 13/13 anonim válasza:

Nézzétek meg a 6 év című filmet. Szerintem pontosan leírja, hogy is van ez sajnos :/

És tapasztalatból tudom, hogy az élet pont olyan elcseszett mint abban a filmben mert 1/1 ez történt velem is.

2017. okt. 23. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!