Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most jelent valamit, szeret?
Sziasztok !
Van egy srác kb. fél éve legjobb barátok vagyunk és nagyon kedvelem. Minden tök jól ment tipikus testvéri kapcsolatunk volt, de mindenki azzal szekálta őt is és engem is , hogy ez több mint barátság... És kb egy hete amikor meséltem neki , hogy egy másik sráccal tök jól elbeszélgettem tiszta féltékeny lett és küldött nekem egy csomó szivecskét és közölte , hogy szeret majd amikor rákérdeztem, hogy komolyan gondolja-e azt mondta , hogy nem (de lehet , hogy most is hazudik(ezt is)). Totálisan nem értem már :// Barátnőm szerint szimplán fél bevallani... Basszus 15 éves mikor szeretné elkezdeni... Légyszii minél hamarabb írjatok fontos lenne...
1. azt hiszem , sőt tudom ,hogy igen szeretem :))
2. okké , de ha így folytatja nem fogok benne megbízni :(
Lehet hogy a "komolyan?" kérdést szemrehányásnak vette, és inkább visszavonta.
Vagy az is lehet, hogy a "Nem" szót csak viccből tette hozzá...
4-es a "komolyan" azért nem vehette szemrehányásnak mert sokat szokott kamuzni (vagy nem csak azt mondja) és tudja , hogy nem hiszem el neki amit mond...
Az pedig lehetséges , hogy a nem-et nem mondta komolyan ,de már az agyamra megy azzal hogy nem tudom mikor hazudik és direkt szekál vele ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!