Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret vagy nem?
Észrevettem, hogy egyik fiú barátom nagyon közeledik felém. Együtt van tánc edzésünk és egy musicalben szerepeltünk és furcsa módon az ölébe ültetett, ölelgetett meg becézgetett, pedig van barátnője. Aztán kimentünk egy pár napra Romániába, ahol fellépés előtt várostnéztünk az együttessel. A barátnőm nem tudott velünk tartani ezért a fiúval mentem és beszélgettünk, aztán azon kaptam magam, hogy átkarolva sétálunk és nagyokat röhögünk... Aztán a buszon hazafele mellém ült, magához húzott és úgy aludtunk ketten.
Az az érdekes, hogy csak bizonyos társaság előtt csinálja, máskor meg levegőnek néz. A nővére előtt úgy szint levegőnek néz. Most nem tudom mit akar...
Köszönöm a segítséget :)
1. válaszoló: én is megkedveltem, de nem akaroka a csajjal se kicseszni :(
2. válaszoló: lehet igazad van, bár remélem nem...
Köszönöm aválaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!