Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret? (bővebben lenn)
a barátomról nagyjából tudom milyen lányügyei voltak mielőtt összejöttünk, nekem nagyon fáj.
ő is tudja az enyémeket, de őt egyáltalán nem zavarják ezek. azt mondja, "az a múlt"..de attól még fájhat??!
csak ezen az ég és föld különbségen vagyok ledöbbenve, h nekem mennyire fáj, neki meg..semmi, kb egy vállrándítás az egész:(
Kérlek,segítsetek, Ti mit gondoltok erről? Lehet hogy nemis olyan mélyek az érzelmei mint ahogy azt ő állítja?!
vagy ezalapján nem lehet ilyen következtetést levonni?
Ez nálunk is így van, csak ő férfiként a féltékenyebbik fél.
Hidd el, nagyon szeretem attól függetlenül, hogy nem rágódok butaságokon. Az előző kapcsolatainak valamiért vége lett, és most veled van, nem velük.
Ne gondolj butaságokra, élvezd, hogy szeretsz és szeretve vagy :)
Amikor megismerted akkor nem tudtad, hogy milyen lányügyei voltak? akkor nem fájt? ha ekkora fájdalmat éreztél minek jöttél össze vele?
A múltban megtörtént eseményeken már az ember nem tud változtatni max elfogadni és együtt élni vele. A jelen és a jövő a fontos, mert azt lehet alakítani...valószínűleg a srác is így gondolja nem? Gondolkozz el ezen egy picit :) 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!