Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem szeret senkisem? (bövebben. Lenn)
17/L
Eddig még sosem jártam senkivel,de tetszett már pár fiú. De észre sem vettek. Már gondolkoztam azon h nem tartanak elég szépnek vagy ilyesmi,hát olyan átlagos vagyok.. De pl a munkások meg az autókból az emberek mindig füttyögnek nekem..
Miért van hogy soha senki nem figyel rám fel akivel lehetséges is lenne hogy járjak? Aki nagyon tetszik nekem azzal eljutottam odáig hogy haverok vagyunk..de ennél nem lesz több mert nemugy néz rám mint egy lányra..
Haverokkal sem minden okés, pedig akik megakartak ismerni azok nagyon szeretnek.. mit csináljak?:S. csak én vagyok igy??köszi a valaszokat,kort nemet lecci.
Ha hiszed ha nem, én is így voltam ezzel. Sosem sikerült összejönnöm senkivel úgy igazán. Aztán hagytam a francba az egészet, nem foglalkoztam vele, és lám :) épp nemrég jöttem össze az első "igazi" barátommal. (volt régebben egy kapcsolatom, de arról inkább no comment.) Egyszóval fölösleges ezen parázni, ne aggódj h 17 vagy és nem volt senkid. Legjobb bnőm is 17 és 1 hónapja jár az első barátjával. Mindennek eljön a maga ideje.
De egy kis segítség: gyakori, h a közvetlen ismerőseid(pl suli) körében nem alakul ki senkivel ilyen jellegű kapcsolatod. Ismerkedj a barátaid barátaival, járj el szórakozni stb! Úgy nagyobb esélye van a dolgoknak. Add mindig önmagad és merj nyitni mások felé. A lánynak is lépni kell, nem csak a fiúnak.
Sok szerencsét
Én is így vagyok vele...annyi különbséggel h én tetszem a 10 évvl idősebbeknek:S:Sés csak olyan srácnak tetszettem aki csak le akart fektetni...
16L
hát én közelednék hozzád, ha tudnám hol laksZ?
17f
vagy msn ed is elküldheted privibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!