Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem miért nem szeret senkise...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem szeret senkisem? (bövebben. Lenn)

Figyelt kérdés

17/L

Eddig még sosem jártam senkivel,de tetszett már pár fiú. De észre sem vettek. Már gondolkoztam azon h nem tartanak elég szépnek vagy ilyesmi,hát olyan átlagos vagyok.. De pl a munkások meg az autókból az emberek mindig füttyögnek nekem..

Miért van hogy soha senki nem figyel rám fel akivel lehetséges is lenne hogy járjak? Aki nagyon tetszik nekem azzal eljutottam odáig hogy haverok vagyunk..de ennél nem lesz több mert nemugy néz rám mint egy lányra..

Haverokkal sem minden okés, pedig akik megakartak ismerni azok nagyon szeretnek.. mit csináljak?:S. csak én vagyok igy??köszi a valaszokat,kort nemet lecci.

2009. okt. 30. 19:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Múltkor is füttyögtem neked a kocsiból, rám sem néztél. Így aztán elég nehéz lesz!
2009. okt. 30. 19:55
 2/21 anonim ***** válasza:
nem csak te vagy igy, hanem én is iylen vagyok:S Egyszerűen olyan mintha a pasik számára nem léteznék:S
2009. okt. 30. 19:56
 3/21 anonim ***** válasza:

Ha hiszed ha nem, én is így voltam ezzel. Sosem sikerült összejönnöm senkivel úgy igazán. Aztán hagytam a francba az egészet, nem foglalkoztam vele, és lám :) épp nemrég jöttem össze az első "igazi" barátommal. (volt régebben egy kapcsolatom, de arról inkább no comment.) Egyszóval fölösleges ezen parázni, ne aggódj h 17 vagy és nem volt senkid. Legjobb bnőm is 17 és 1 hónapja jár az első barátjával. Mindennek eljön a maga ideje.

De egy kis segítség: gyakori, h a közvetlen ismerőseid(pl suli) körében nem alakul ki senkivel ilyen jellegű kapcsolatod. Ismerkedj a barátaid barátaival, járj el szórakozni stb! Úgy nagyobb esélye van a dolgoknak. Add mindig önmagad és merj nyitni mások felé. A lánynak is lépni kell, nem csak a fiúnak.

Sok szerencsét

2009. okt. 30. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele...annyi különbséggel h én tetszem a 10 évvl idősebbeknek:S:Sés csak olyan srácnak tetszettem aki csak le akart fektetni...

16L

2009. okt. 30. 20:02
 5/21 anonim ***** válasza:
ja igen 20:01-es 16/L 2 hónap és seventeen:D
2009. okt. 30. 20:03
 6/21 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom, hogy egyszerűen olna mintha nem léteznék:S Vannak "barátaim" de nem hívnak sehova szórakozni (discoba csak, de oda nem szeretnék menni, mert nem tudok táncolni). A legjobb bnőm, akivel együtt nőttünk fel sosem hív el sehova. Ha házibuli van náluk vagy nálunk akkor megyünk persze, de máshova meg mindig az osztálytársaival megy:S És én így egyedül vagyok, mert nem tudok menni senkivel sem szórakozni:S És ismerkedni sem tudok így
2009. okt. 30. 20:04
 7/21 A kérdező kommentje:
de miért nem vesznek észre? nem vagyok visszahuzódó jófej is vagyok ugy nagyjából (mások szerint).. ez igy annyira rossz. És mivel van az alaptörvény miszerint a fiunak kell közeledni én nem fogok.. bár most aki tetszik azzal azt csinálom de ugysem lesz belöle semmi
2009. okt. 30. 20:07
 8/21 anonim ***** válasza:
Nálam meg az van, hogy én mindig a genetikai hulladékokat fogom ki. 24/L
2009. okt. 30. 20:15
 9/21 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat.:D
2009. okt. 30. 20:18
 10/21 anonim ***** válasza:

hát én közelednék hozzád, ha tudnám hol laksZ?

17f

vagy msn ed is elküldheted privibe

2009. okt. 30. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!