Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem szeret senkisem? (bövebben. Lenn)
17/L
Eddig még sosem jártam senkivel,de tetszett már pár fiú. De észre sem vettek. Már gondolkoztam azon h nem tartanak elég szépnek vagy ilyesmi,hát olyan átlagos vagyok.. De pl a munkások meg az autókból az emberek mindig füttyögnek nekem..
Miért van hogy soha senki nem figyel rám fel akivel lehetséges is lenne hogy járjak? Aki nagyon tetszik nekem azzal eljutottam odáig hogy haverok vagyunk..de ennél nem lesz több mert nemugy néz rám mint egy lányra..
Haverokkal sem minden okés, pedig akik megakartak ismerni azok nagyon szeretnek.. mit csináljak?:S. csak én vagyok igy??köszi a valaszokat,kort nemet lecci.
dunaújvárosnál. sajna
de attól még talzhatnánkD
Igen, ez visszatérő probléma, de ez nem azt jelent, h nem szeret senki!
Lehet, h a a környezetedben élő srácok még nem érettek rád, a munkások, autósok, meg nagyon sok csajnak füttyögnek, ha zavar szólj be, vagy jobb; ne törődj velük.
Persze ami késik, nem múlik, biztos lesz majd barátod. (Tapasztalatból, ennyi idősen még nem is kiforrottak a szerelmek, csak, ilyen "szárnypróbálgatások", ha érted.) XD
17,L
utolsó :D:D
amúgy vagy az van h csúnya vagy, vagy az h nagyon szép és nem mernek közeledni a pasik mert azt hiszik h nincs esélyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!