Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret vagy sem?
Van egy barátnöm 19 éves én 18. fél éve együtt vagyunk. az a baj,hogy az utobbi idöbe valamiért nem,érzem,hogy szeretne,tehát facen kiszedte,a kapcsolatot meg ha irok az üzenõfalára kitõrli meg hasonló dolgok ha pl vele vagyok akkor furcsán,viselkedik azt mondja szeret velem akar lenni de közbe,nem,engedi,hogy,megcsókoljam meg,hasonlók..tegnap beszéltem barátnõjével õ beszólt egy ilyet hogy "******* már másal,boldog hagyd öt békén" (bocsi nevet nem irok) és akkor ezt számon kértem töle hogy mit jelentsen azt mondta ez nem igaz ö szeret stb.. mondtam neki ha,nem,szeret nem akar velem leni,mondja meg és tiszteletben tartom a dõntését akárnenyire,is,fájna nekem.. tegnap, a haveromat megkértem,adja,meg facebook jelszavát hogy kiszedjem,a csajból hogy szeret e haveromnak (nekem) azt irta hogy velem,akar lenni meg hogy szeret.. aztán,volt olyan hogy poénból beĺéptem barátnöm fészébe és olvasgatam egy másk csávóval beszélgetet hogy neki,normális pasi kel nem e tud egyet a csávo mondta neki hogy ott van,õ neki megbeszéltek egy találkát de az a mai napig rejtéj hogy volt e találka vagy sem,mert ö tagadja azt is..
Helyes írásért bocsi telefonról nehéz írnom még nem szoktam meg az érintöképernyös telefont.
az offolós beszólogatos kommenteket meg nem kérem köszônôm a válaszokat elõre is!!
"nem,engedi,hogy,megcsókoljam"
Már ettől a ponttól fogva lejön hogy nem szeret, a többi felesleges körítés.
Mégis mi az, hogy valakivel együtt jársz, szeret téged, de nem engedi hogy megcsókold?
Szerintem egyértelmű hogy nem szeret,csak vmi okból magához akar láncolni,szerintem azonnal szakíts vele bármennyire is fáj : /
biztos találsz nála jobbat aki tényleg szeret és nem csak mondja...
sok sikert :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!