Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 3 éve vagyok együt egyáltalán nem kívánom. Ő nagyon szeret, szerelmes, kíván mindíg, én nem vagyok belé szerelmes de szeretem viszont nem kívánom! Soha! Magát a szexet igenmde őt nem. Miért? 25/L
Kívánom magát a szexet de nem vele! Közelebb kerültem egy fiúhoz a multkor és nagyon megkívántam de tudom hogy nem csalhatom meg a barátom. Két napja a szexről álmodok,mindkétszer mással csináltam álmomban.
Szeretem a barátom,akivel a jövőnket tervezzük és nem akarom elhagyni vagy megcsalni.
Kívántad őt valaha? Legalább annyira, mint azt a másik fiút?
Ha igen, akkor mi változott? Miben volt más az akkori helyzet a mostaninál?
Ha sose kívántad igazán, akkor nem is fogod.
Mert szeretem! És ő is angyon nagyon szeret,szerelmes és mindent megtesz értem.
Egy kocsi alá estem,a lábam törtem el, a fejem is bevertem sajnos:)
Érzelmi drámák, lelki viszályok.
IGEN, ezért járok a gyakorikérdésekre!
IGEN, ez ad erőt minden nap felkelni!
EZ AD ERŐT AZ ÉLETHEZ!
Az érzelmek harca az értelemmel, a test és a lélek viadala, az emberi elme alulmaradása az életben.
Köszönöm...
Nem nagyon őszinte dolog az a "szeretem" a részedről, de ez csak az én véleményem.
Inkább arra gondolj, hogy mégis, meddig fogtok fenntartani egy ilyen szexmentes kapcsolatot, úgy, hogy a hiányát mindketten megszenveditek?
8-as :D valahogy én is így érzem, nem csoda hogy Karácsonyozni is a gyakorikérdésekre járok...
Amúgy szerintem ezek a szakítások megtörték Benned az egészet amit régebben a párod iránt éreztél... lehet hogy túl kellene lépned rajta... mármint a párodon, a problémákon nem olyan egyszerű, tán nem is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!