Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha a barátommal már több, mint egy éve együtt vagyunk, ráadásul rendes, de én mégsem vagyok belé szerelmes?
Még soha nem voltam szerelmes senkibe. Kedvelem, mert tudom, hogy rendes, de csak ennyi. Nem igazán tudunk beszélgetni se semmiről. Különböznek a nézeteink, más az érdeklődési körünk. Az eddigi ismereteim alapján, mégis ő eddig a legrendesebb, pedig sok fiút ismerek. Lehetséges, hogy később még beleszeretek?
20/L
Az az oka, hogy nem vagy szerelmes! semmi egyéb.
A szerelem vagy jön, vagy nem. Anélkül is élnek emberek együtt, és lehet, hogy jól.
"Kedvelem, mert tudom, hogy rendes, de csak ennyi. Nem igazán tudunk beszélgetni se semmiről. Különböznek a nézeteink, más az érdeklődési körünk"
Nagyjából meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet! :)
Röviden ennyi. Akkor csak simán kedveled,szeretsz vele lenni.De ezt meg hogyan ha nincs közös téma? Akkor egyszerűen csak rendes veled.. Ne erőltesd ha nem megy,ha így érzed nem valószínű hogy belé fogsz szeretni. 19/L
Kedves utolsó válaszoló!
Nem vagy tisztában szerintem annak a szónak a jelentésével. Azt nevezik annak, aki mindenkivel lefekszik és kavar... Én nem feküdtem le se vele, se mással és nem is kavarok senkivel. Legyél szíves normális választ írni, vagy ha nem vagy képes erre sem, akkor jobb, ha inkább hallgatsz és próbálod leplezni neveletlenségedet. Előre is köszi!
Az előző válaszolóknak köszönöm szépen a tanácsokat. Hasznosak voltak a számomra. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!