Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok együtt barátommal, és már nem szeretem annyira mint az elején. Mit tegyek?
Igazából amiótt van,hogy a párom elég csendes tipus és a kapcsolatban elég kevés vidámság van..úgy értem nem sokszor viccelődünk egymással meg nevetünk, s nem is lehet vele mindig dumálni.Amúgy rendes hűséges,figyelmes és azért nem szeretnék vele szakitani mert félek hogy nem találok még egy ilyen rendes srácot, és őt is írtóan sajnálnám mert nagyon ragaszkodik hozzám és nagyon szeret, barátai helyett nem egyszer választott engem.Mikor nincs velem nem igazán hiányzik.És ha vele vagyok általában egyszavas válaszokat kapok.Tudom , hogy ezt neke kell eldöntenem csak véleményeket szeretnék:).
16/L
És akárhányszor megnézem ezt a videót, érzem, hogy ez hiányzik a kapcsolatunkból.:/
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9LTJo..
Lécci értelmes kommenteket, köszönöm :)
Gondoltam már erre, énis, csak olyan szar :/
amit linkeltél vidit az egy intim viszonyt mutat.
szexuális életet éltek a barátoddal egyáltalán?
Szia,
Elmesélem az én történetem, megpróbálom röviden. :)
16 éves voltam mikor átéltem életem első szakítását. Majdnem 2 évet voltunk együtt. Neki adtam a szüzességem is, nagyon kötődtem hozzá. Fájt a szakítás. Nagyon!
Aztán kb. 1 hónapra rá, jött egy másik srác, és belementem a kapcsolatba. 1 hétig tartott a rajongás. Utólag úgy gondolom csak azért, mert jól esett, hogy valaki szeret.
1 év után kezdtem érezni, hogy nem igazán olyan ez mint egy kapcsolat. Én inkább úgy kezdtem el tekinteni rá, mint nagyon jó barátra, és mivel elvoltunk (ő nagyon szeretett engem), így nem éreztem, hogy ki kellene lépnem a kapcsolatból.
3 évig húzódott. Érettségiztem, egyetemre jelentkeztem, felvettek. Gólyatábor.
Egészen idáig olyan elveim voltak, hogy NEM megyek bele egy-éjszakásba, főleg nem úgy, hogy nem zártam le az előzőt.
Volt egy srác, és annyira, de annyira jól esett az érdeklődése, hogy eljutottunk az ágyig. Egyszerűen megadta, azt amire vágytam, és nem kaptam meg az aktuális kapcsolatomból. A férfit.
Természetesen, mikor hazaértem, elmondtam neki a történteket.
Sajnáltam őt, hiszen szeretett, bármit megtett volna értem, de elkényelmesedett, és nem tudtam már páromnak tekinteni őt.
Szóval a lényeg, hogy ha nem tudja újból fellobbantani a lángot, akkor nem szabad húzni a dolgot!
Meg kell beszélni... Neki is jobb, hogy ha tudja hányadán állsz.
Minél előbb beszélitek meg, annál kevésbé fog fájni.
Sokszor teszem föl ma is a kérdést magamnak, hogy miért húztam 3 évig, ha nem volt az igazi. Mindig arra jutok, hogy megszokásból. De ez nem út sajnos. Senkinek nem jó. Áltatod magadat is, és a srácot is. :-(
Amit még hozzá tennék. Akivel akkor Gólyatáborban lefeküdtem... Most is együtt vagyunk. Nyáron lesz 3 éve. Igaz elkényelmesedtünk már, de nőnek érzem magam mellette, és még most is megtud hódítani úgy, hogy a torkomban dobog a szívem. :-)
Remélem tudsz dönteni! Előtted az élet! :-)
21/L
Ha a videón történtekre vágysz, akkor tegyél érte, neked éppúgy lehetőséged van arra, hogy így viselkedj.
De ahogy öregszel egyre kevésbé fog hiányozni a játék, sokkal fontosabb dolgok lesznek az életedben ennél...
Semmi sem tart örökké, csak rajtad áll, hogy folytatod-e a sráccal tovább, vagy sem, aki azt mondja, hogy akkor szakítsatok, annak még soha nem volt komoly kapcsolata és önző csak magával törődő emberek szakítanak csak azért, mert hiányzik valami. Ha nem érzed magad jól a barátoddal, akkor beszéld meg vele a problémáidat. Egy kapcsolat elején minden a játékról egymás megismeréséről szól, már ismeritek egymást. A szerelem nem tart örökké.
Ha rendes a srác és nagyon szeret téged, akkor csak azért ne szakíts vele, mert hiányzik valami a kapcsolatodból, ha viszont te már nem szereted őt és nem akarsz vele lenni és csak azért maradnál vele, mert nem találnál mást akkor, nem is szereted igazán azt a fiút, sokkal inkább magadat szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!