Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy együtt aludhassak a barátommal? (bővebben lent)
Anyum tudja, hogy lefeküdtünk már, fogamzásgátlót is szedek, és engedné az együttalvást. Apa viszont hevesen tiltakozik ha felhozom a témát (ő nem tudja, hogy megtörtént már a dolog). Másfél éve vagyunk együtt, ezalatt 3-4x volt együttalvás (2 szilveszter, és egy nyaraláson szülők nélkül). Ezért nem igazán értem, miért nem engedi apa... Nem mindegy már akkor? Nem rendszeresen akarnám, csak néha. Hogy győzzem meg, hogy legalább néha engedje meg?
17L
De azt viszont tudja hogy 4szer már együtt aludtatok, és nem engedi?
Különben szerintem neki is joga lenne tudni a dologról, elvégre az apukád, persze megértem, hogy neki nehezebben beszélsz ezekről a dolgokról, mint anyukádnak, de akkor is. Meg kéne mondanod, hogy ennyi idősen már tisztában vagy ezekkel a dolgokkal, tudtok védekezni, és bízzon meg benned. De legfőbb dolog akkor is az őszinteség.
lányos apák átka.
Nekem már gyerekem van, de még mindíg haragszik egy kicsit a férjemre.
A kifogás: mikor nyolc éves voltam, megígértem apámnak, hogyha felnövök, otthon maradok és minden nap rántotthúst csinálok neki ebédre. XD
Mondd meg neki, hogy "Apa. A f*sz nappal is feláll, nem csak éjjel!"
Hatásos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!