Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömre pár hónapja rámászot 1 faszi de kikosarazta mert engem szeret de tegnap este elkezdte h azért sajnálja és rohadt ideges lettem mit tegyek?
Figyelt kérdés
szeretem de nem tudom mi tévő legyek álitolag a srác az 1ik haverja és azért nem akarta megbántani de a csávót régebb ota ismeri lett volna esélye szerintem jógós volt h kikosarazta ha engem szeret de mért érzem ugy h jobb lenne meghalni?2012. dec. 26. 13:39
1/7 anonim válasza:
Örülnöd kéne, nem idegeskedni........
2/7 anonim válasza:
Attól hogy valaki valakire rámászik és bepróbálkozik, még nem jelenti azt, hogy sikerül is neki... Egy másodperc alatt le lehet állítani még a legnagyobb hősszerelmes rajongót is-már aki akarja.
3/7 anonim válasza:
Nagyon rossz, amikor ilyen indulatosan reagál valaki a legkissebb dologra is
4/7 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg a barátnöm azt mondta h sajnálja a srácót és ez kiboritot
2012. dec. 26. 13:49
5/7 anonim válasza:
Kérdező
Ha a másik helyébe képzeli az illető magát, akkor persze, hogy sajnálja..
6/7 anonim válasza:
Baaaaszd meeg...
Ilyen helyesírással örülj, hogy van barátnőd.
Azért is féltékeny vagy, hogy sajnálja? Az mi!
Ember! Gondolkozz! Nem csalt meg! Ne sírjál! Most éppen önmagadat sajnáltatod.
7/7 anonim válasza:
Szerintem elég gáz ha a bnőd közli veled h sajnálja h kikosarazott valakit.....ki is b.sznám az ilyet, ne hogy miattam kelljen már sajnálkoznia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!