Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal meglatogattuk a szuleit. Nem engedtek, hogy egy szobaban aludjunk. Este, egyedul, a hideg, idegen szobaban egyedul kellett lennem. Ot nem erdekelte, nem jott at hozzam. Ti fiuk csinalnatok ilyet, ha igazan szeretnetek a baratnotoket?
Ha igazán szeretem, akkor nem.
Nálam az volt a helyzet, hogy aludhattunk egy szobába, de egy ágyban nem.
Aztán inkább vállaltam a következményeket.
O 26.
De a szulei nagyon konzervativak,o meg azt csinalja amit mondanak.
utolsonak:
5 honapja vagyunk egyutt
Ne vonj le tágabb konklúziót. Az ott az a ház volt, ahol az ő szülei élnek. Az ő házuk, az ő váruk, a barátod ott nőtt fel. Lehet, hogy egyébként szabadabb, de otthon újra gyerek. Kénytelen a szabályokat betartani. S ha nem is akarná, akkor a szülei felé érzett tisztelet miatt is megtehette.
Ettől még szerethet téged mindentől jobban. Ha nem így lenne valószínűleg sosem vitt volna oda haza téged. Bemutatott a szüleinek, mi ez ha nem egy szándéknyilatkozat a komolyságát illetően????
Lépd át, ha akarod tedd szóvá neki, ha nem akarod akkor nem. De abban biztos vagyok, hogy ez nem jelent semmit abból a szempontból, hogy vajon-e szerelmes-e beléd vagy sem. Ezt nem ebből fogod megtudni.
Nem otthon lakik, csak hetvegere mentunk el hozzajuk. Es ez volt a masodik alkalom , hogy a szuleinel jartunk.
Utolso elotti, elgondolkodtato amit irtal, koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!