Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal meglatogattuk a szuleit. Nem engedtek, hogy egy szobaban aludjunk. Este, egyedul, a hideg, idegen szobaban egyedul kellett lennem. Ot nem erdekelte, nem jott at hozzam. Ti fiuk csinalnatok ilyet, ha igazan szeretnetek a baratnotoket?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 22:52
21/32 A kérdező kommentje:
Nem kerdeztem meg , nem lehet vele beszelni. Azt mondja, nincs semmi baja.
2012. dec. 6. 23:56
22/32 anonim válasza:
A héten aludtál nála?
Ha igen, hogy viselkedett veled? Mert még ha nem is tudja elmondani, hogy mi a baj, a reakcióiból sokat leszűrhetsz.
23/32 A kérdező kommentje:
Nem aludtam nala, vasarnap volt az utolso, de akkor is o az agy egyik szelen, en a masikon. Hozzam sem ert.
Valoszinu szombaton megyek megint, meg akarom vele ezt beszelni, hogy miert nem akar meg csak hozzam erni sem. :(
2012. dec. 7. 00:11
24/32 A kérdező kommentje:
A szex soha nem volt az igazi. Gondoltam, lehet ezzel van baja? Es nem meri elmondani?
2012. dec. 7. 00:12
25/32 anonim válasza:
Miattad nem volt az igazi vagy miatta?
26/32 A kérdező kommentje:
2-3 perc alatt elmegy, engem meg ugy otthagy. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam :(
2012. dec. 7. 00:16
27/32 anonim válasza:
Egy dolgot még nem!
Mit vársz még ettől a pasitól?
Nem ismerlek, de ennél tuti, hogy többet érdemelsz.
28/32 A kérdező kommentje:
Azt hittem mindig, hogy jobb lesz. De ugyanaz, vagz csak rosszabb.
De csak fajdalmat okoz mar nekem. Nehez lepni...
2012. dec. 7. 00:21
29/32 anonim válasza:
Kap egy lehetőséget, hogy elmondhassa mivan.
Ha nem él vele, vagy nem jól, akkor visszakapja a kulcsát, és a cuccait, te pedig elhozod a fogkeféd, és "barátok maradtok".
Ennyi.
30/32 A kérdező kommentje:
Es ha meg o lesz megsertodve?
2012. dec. 7. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!