Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma voltam családlátogatáson a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltam családlátogatáson a vőlegényemnél és iszonYatban élnek. Vele maradnátok? A konyha koszos minden hegyén hátán. Meleg víz nincs náluk csak hideg.

Figyelt kérdés

Azt hittem csak most jincs melegviz mire mondják hogy miota bejött a fütési szezon azóta nincs mert vagy az egyik müködik vagy a másik konvektor. Nem gyullad be a láng ha a konvektor is ég.

Kérdeztem hideg vizbe fürdenek mosogatnak? Mondják összevárják ritkán mosogatnak és fürdeni nem szokott az asszony mert háztartásbeli ezzel indokolja az apósjelölt meg hetente mosdik gázon melegitettben. Büdös is van náluk. Azt hazudtam fogyozom mert hányadék volt a konyha. A ruhák egy ágyon szétszórva a szennyest nejlonszatyorban gyüjtik volt vagy 6 szatyor. Ki vagyok borulva.

2012. nov. 2. 15:52
1 2 3
 1/28 yuda ***** válasza:
84%

El tudom képzelni, hogy a vőlegényed is szabadulni akar otthonról.

Ezzel még ne ítéld meg őt is, lehetséges nem ért Ő sem egyet a szüleivel. Inkább vele beszélj, ne nekünk írd ki először.

Te is egy nagyon komoly ember lehetsz, hogy idegeneknek kiírsz egy kérdést, ahelyett, hogy a pasiddal megbeszéled.

Mit fog az adni neked, hogy itt mit írkálunk be? Az alapján fogsz döntenI? Nem is tudom mit mondjak, hogy ne moderáljanak ki....

Fura ember vagy, és ezt súgva írom :)

2012. nov. 2. 15:57
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
Már a vőlegényed és csak most tudtad ezt meg?
2012. nov. 2. 15:57
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Ne ez alapján ítéld meg a vőlegényed, én is elsüllyednék, ha fater után ítélnének meg engem :(
2012. nov. 2. 16:00
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is fura a reakciód. Mióta vagytok együtt? Egyébként ha nem ott kell laknod, akkor részletkérdés, hogy mi van náluk. Ha egyszer nincs pénz, akkor mi mást tehetnének?! És ha szereted a vőlegényed, csak emiatt ne hagyd el. Bár ezen kérdést olvasván bennem az is felmerült, hogy szereted te azt a fiút egyáltalán, ha ilyeneket kérdezel és ráadásul itt?!
2012. nov. 2. 16:00
 5/28 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, ahogy előttem is írják: vőlegényed, és még csak most jártál náluk? Az egy dolog, hogy mi van ott, de gondolom, ha nem fürdene a vőlegényed, vagy ilyen lenne mint a szülei, nyilván te sem mondasz igent, ha csak nem akarsz ennyire férjhez menni, ... ?!

Ha ezek olvasatában te azon gondolkozol hogy vele maradj-e, most bonthatod a jegyességet, mert nem szereted, ne raboljátok egymás idejét, had legyen olyan lánnyal boldog, aki a látottak alapján is szereti...

2012. nov. 2. 16:08
 6/28 anonim ***** válasza:
55%

Azért élnek így, mert másra nincs pénzük, vagy simán nem érdekli őket, mi van körülöttük? Az előbbi eset szerintem nem gond, hiszen ebben az esetben nem ők tehetnek róla, nem kéne őket elítélni emiatt. Sőt, szép eredmény, ha ilyen körülmények között fel tudtak nevelni egy gyereket, aki normális lett.

Ha nem érdekli őket, akkor viszont lehet, hogy később hasonló tulajdonságok fognak kifejlődni a vőlegényeden is. Mármint ez az érdektelenség a tisztasággal kapcsolatban.

A lényeg, hogy a vőlegényedet kérdezd meg, mit gondol a családja stílusáról.

2012. nov. 2. 16:09
 7/28 anonim ***** válasza:
49%
Remélem tudtok majd külön lakni. Akkor meg külön hálás lesz a szép, nyugodt otthonért a vőlegényed. Annak a felelőse Te leszel- még ha (helyesen) együtt is oldjátok meg a házimunkákat. A melegsége, otthonossága rajtad áll majd! Feladatod van. Jól oldd meg!:) Ha fordítva lenne, és a menyasszony háttere lenne ez.. hm.. nem ugyanaz.
2012. nov. 2. 16:11
 8/28 A kérdező kommentje:
Persze hogy szeretem de ő rezidens most és szállón lakik meg javarészt nálam. Plussz az van hogy ő vidékre szeretne majd költözni ha vége van a sulinak eddig ez nekem se volt ellenemre. De ezek utan én annak a putrinak a közelébe se akarok menni. Ezeket neki is elmondtam persze szebben fogalmazva de ő nem érti mi a bajom. Csak annyit mond az a baj hogy nem flancolnak?mert nemi flanc minden a kádba fürdés a lakásdekorció a kávézo a mindennapi dolgok. És kibukott mert nem ettem meg a kajat tudta hogy nem fogyozok. Ja és nem szegények! Az apósjelölt vidéki állatorvosként elég jól keres az asszony ezért nem dolgozott sose. De ennyi az igényük. És a pasim is elég trehány de azt gondoltam csak a szálló miatt. Nagyon szeretem és ezért nem tudom mit tegyek. Ja és csúnyán beszél a szüleivel parancsolgatva. Ezt az oldalát eddig nem ismertem.
2012. nov. 2. 16:12
 9/28 anonim ***** válasza:
32%
Te nem szereted az biztos.
2012. nov. 2. 16:13
 10/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem olvastam el a többi választ. DE:

Attól függ, a párod hogyan áll ezekhez a dolgokhoz, hogyan látja a szüleit és a mocskot, koszt. Picit én is ilyen helyzetben vagyok, a párom hasonló helyről jön, és megmondom őszintén, csak "előnyöm" származott belőle. Ugyanis ő ebben nőtt fel, de utálta, és mára egy nagyon rendes, házias, tisztességes férjem van, aki rendszerető, segít a takarításban, mosogatásban, sőt, van, hogy ezeket egyedül is megcsinálja. Mert megfogadta, hogy ha felnő, és családja lesz, nem így lesz!

De sajnos, ha ezeket megszokta, és nem is látja, lesz konfliktusotok bőven.

2012. nov. 2. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!