Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma voltam családlátogatáson a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltam családlátogatáson a vőlegényemnél és iszonYatban élnek. Vele maradnátok? A konyha koszos minden hegyén hátán. Meleg víz nincs náluk csak hideg.

Figyelt kérdés

Azt hittem csak most jincs melegviz mire mondják hogy miota bejött a fütési szezon azóta nincs mert vagy az egyik müködik vagy a másik konvektor. Nem gyullad be a láng ha a konvektor is ég.

Kérdeztem hideg vizbe fürdenek mosogatnak? Mondják összevárják ritkán mosogatnak és fürdeni nem szokott az asszony mert háztartásbeli ezzel indokolja az apósjelölt meg hetente mosdik gázon melegitettben. Büdös is van náluk. Azt hazudtam fogyozom mert hányadék volt a konyha. A ruhák egy ágyon szétszórva a szennyest nejlonszatyorban gyüjtik volt vagy 6 szatyor. Ki vagyok borulva.

2012. nov. 2. 15:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%

A vőlegényed reakciója után ítélve, nem igazán lesz a pedáns ember mintaképe.

Nagyon gondold meg a vele való életet.

2012. nov. 2. 16:23
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igenis szereti, csak ezt hívják úgy, hogy lakva ismerszik meg az ember!

Úgy gondolom egy párnál, ha az egyik igénytelen, van lehetőség arra, hogy a másik személy "felhúzza" magához. Ugyan arra is van példa, hogy az igénytelen "húzza" magához az igényest.

De ahogy kiborultál , nem hiszem, hogy ez megtörténhet.

Engem is rettentően bosszantana, és meglepődtem volna a látványnál.

Én egy megoldást látok, MOST tisztázni, hogy te ezekbe a körülményekben nem vagy hajlandó élni, hogy nem flancolásra vágysz, de ezt nem bírod elviselni! És ha neki másként nem megy, nem úgy látja ahogy te, akkor jobb előbb, mint később véget vetni ennek!

Van ismerősöm, aki erre ment rá. Hozzá ment férjhez, nem tisztázta a dolgot időben. A viták mindennaposak voltak, a férj szerint betegesen tisztaság mániás volt, a nő szerint a férj trehány és igénytelen.

Ez elég nagy nézetbeli különbség. És le lehet pontozni!!!

2012. nov. 2. 16:24
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy előbb kellett volna az a családlátogatás.

Az a baj, hogy nagyon nem fogod tudni megváltoztatni a pátod, így nőtt fel és trehány fog maradni. De ő legalább mosakszik rendszeresen? Nehogy később azzal jöjjön, hogy felesleges a napi fürdés. Fogat, hajat mos rendszeresen?

2012. nov. 2. 16:25
 14/28 anonim ***** válasza:
75%

Még mindig a 12-es vagyok.

Attól, hogy az ember felnő valamiben, nem feltétlen ragad rá az életvitel. Én világéletemben homlokegyenest más voltam , mint a szüleim, mert sosem értettem velük egyet!

A gyerekneveléstől kezdve, az életvitelig.

2012. nov. 2. 16:27
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok. Azért írtam, hogy nem valószínű, hogy fog változni, mert neki a tisztaság flancolás és nem tartotta koszosnak a szüleit.

Mindenképp beszélned kell vele, hogy neked így nem fog menni, nálatok más a szokás.

2012. nov. 2. 16:29
 16/28 anonim ***** válasza:
73%
Már a vőlegényed és eddig még nem találkoztál a szüleivel?
2012. nov. 2. 16:39
 17/28 anonim ***** válasza:

Kifejtés előtti válaszom: ha párom abból ítélne meg, hogy otthon mi van, nagy bajban lennék... (kinti wc, hideg víz, gázpalackos tűzhely, hideg télen, lavórban fürdés, mert kedves jó apám mindig is csak ivott, és nem arra gondolt, hogy ilyen putriban kéne felnevelni egy gyereket)

Kifejtés utáni válaszom: hát így elég furcsa párod hozzáállása, nem tudom mire számíthatnál tőle...

2012. nov. 2. 16:41
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
A kommented alapján az az érzésem, hogy a férjed is elfogadja a szülei igénytelenségét, ebben az esetben sajnos nem sok esély van arra, hogy elfogadja és magáévá tegye a te véleményedet, szokásaidat. Környezetemben volt ilyen házaspár, leéltek egy életet együtt, de milyen életet? A feleség idegbajt kapott a férj és rokonai trehányságától, képtelen volt a férjét rászoktatni a rendre, arra, hogy vigyázzon a ruhájára stb. Ezt az életet nem kívánom neked. Jól gondold meg, hogy döntesz. Van egy közmondás: Nem esik messze alma a fájától. Ez bizony ebben az esetben is igaz.
2012. nov. 2. 16:44
 19/28 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem menekülj el tőle, amíg nem késő.
2012. nov. 2. 17:06
 20/28 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem te nem igazán szereted a vőlegényedet, ha felmerült benned ez a kérdés. Ne a családja alapján itéld meg a másikat. Miután elolvastam a soraidat, bennem nem is az ragadt meg a legjobban, hogy hogyan él a családja, hanem, hogy a párod residens. Te tudod, hogy az milyen nagy dolog és tiszteletre méltó? Főleg, ha valaki olyan körülmények közül tör fel, mint a vőlegényed. Egyrészt orvosi egyetemre talán a legnehezebb bejutni, majdnem tökéletes biológia és/vagy kémia érettségit(emelt) kell tenni, plusz nyelvvizsga, nagyon kevés embernek sikerül államira bejutni, nyilván a párod is támogatott képzésre jár. Ez is az bizonyítja, hogy ki akar törni a szegénységből és sikert elérni. Minden esélye megvan rá, nem egy haszontalan szakra jár, az orvosi az egyik legjobb út a kicsit dramatikusan, de a csillagos égig. Ha például nem élnének a szülei, akkor is feltetted volna a kérdést, hogy mit csinálnak, nincs családja a vőlegényemnek, vele maradjak? Ez neked szerelem?

De ezek neked kellene, hogy eszedbe jussanak, nem nekem.

Nekem furcsa, hogy a vőlegényed és mielőtt láttad volna, hogy milyen körülmények között élnek már eljegyeztétek egymást. Ha a párod saját életet él, külön a családjától akkor saját maga kialakíthatja az életét, ha okos, akkor tanul a szülők hibáiból és ha még a jegyese segít is neki ebben, akkor hamarabb, ügyesebben lép egy feljebb szintre, de nem úgy, ahogy te állsz ehhez. Gondolkodj el ezen.

2012. nov. 2. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!