Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma voltam családlátogatáson a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltam családlátogatáson a vőlegényemnél és iszonYatban élnek. Vele maradnátok? A konyha koszos minden hegyén hátán. Meleg víz nincs náluk csak hideg.

Figyelt kérdés

Azt hittem csak most jincs melegviz mire mondják hogy miota bejött a fütési szezon azóta nincs mert vagy az egyik müködik vagy a másik konvektor. Nem gyullad be a láng ha a konvektor is ég.

Kérdeztem hideg vizbe fürdenek mosogatnak? Mondják összevárják ritkán mosogatnak és fürdeni nem szokott az asszony mert háztartásbeli ezzel indokolja az apósjelölt meg hetente mosdik gázon melegitettben. Büdös is van náluk. Azt hazudtam fogyozom mert hányadék volt a konyha. A ruhák egy ágyon szétszórva a szennyest nejlonszatyorban gyüjtik volt vagy 6 szatyor. Ki vagyok borulva.

2012. nov. 2. 15:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
mi is így voltunk.a férjeméknél így van DE-ne ez alapján itélj.legnehezebb amikor az unokát akarják hát az nagyon nem akarom odaengedni mert a "rend" nem az én standartom!
2012. nov. 2. 18:07
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves 17:57es, szerintem meg igaza van. Itt nem azon van a hangsúly, hogy szereti e vagy sem a párját, hanem hogy előre gondolkodik. És nem is a szülein kell kibukni, hanem a párja megnyilvánulásain. Most azt mondod, hogy biztos nem szereti a párját amiért ez felmerült benne, de ha már összeházasodtak volna, együtt laknának, és úgy teszi fel a kérdést, hogy a férjem igénytelen, nem fürdik, és nekem is szól érte, akkor azt mondanád, hogy minek ment hozzá egy ilyen emberhez, előbb kellett volna gondolkodni. Az a megjegyzés, hogy rezidens, pedig szerintem éppen hogy a témához illik, mert aki orvos vagy annak készül, az igazán tisztában lehet azzal, hogy nem egészséges dzsuvában élni. Egy orvostól elvárná az ember, hogy tisztában legyen a higiénia alapfogalmaival.
2012. nov. 2. 18:51
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt páran azt mondták nincs pénz mit vársz.Nos attól,hogy nincs pénz még nem kell szutykosnak lenni,szutyokba élni!.De tovább olvasva,van itt pénz, simán igénytelenek.Annyira azok még arra is sajnálják a pénzt megcsináltassák vagy vegyenek.Az,hogy nem ettél,nem lep meg én sem ettem volna.A párodnak ez természetes mert abban nőt fel.észre sem veszi,lehet ő is inkább átesne a rendetlenségen mint elpakoljon.Persze ettől még szeretheted,a közös életbe rá vezeted nálatok rend és tisztaság van.Ha nem hajlandó pakolásból fog mellette állni az életed.Nem kötelező neked oda járnod.
2012. nov. 2. 18:54
 24/28 anonim ***** válasza:
20%
Most a pasid vagy a vőlegényed,mert azért nem ugyanaz a kettő?
2012. nov. 2. 18:54
 25/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, de nem értem! Miben nem mindegy, hogy a barátja vagy vőlegénye?

Most találkozott a családjával? És? ezt már kár forszírozni. Attól még ugyanazt látta és tapasztalta.

2012. nov. 2. 19:34
 26/28 anonim ***** válasza:
A szegénység nem szégyen!De az igénytelenség már az!!Attól,hogy valaki szegény igenis lehet tiszta körülményeket teremteni!Szerintem hagyd ott!Az én párom is egy szutyokban él..és ha belegondolok,hogy a leendő gyerekeimet oda kéne vinni..hát elkap a hányinger!Ezért nem is szülök neki!
2012. nov. 2. 20:52
 27/28 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Legalább nem fog üvöltözni, ha nem vagy tökéletes háziasszony.
2012. nov. 3. 22:47
 28/28 anonim ***** válasza:

A csaladja a csaladja, azt nezd, o hogyan csinalja. Trehanynak irod, de mennyire trehany? Mint egy atlag pasi (elnezest, de tobb a ruhaledobalos, mosogatni csak ha mar nem maradt tisztaevosszkozos pasi, mint a tisztasagmanias :-), legalabbis az en tapasztalatom szerint)? Mert ha igen, akkor még nem kell aggodni. Dijazza, ha te rendet tartasz, tiszta a lakas, a.szallo? Ha igen akkor a kozos otthont nem fogja.disznoolla varazsolni. Egyebkent o furdik, ad a higieniara? Rezidenskent kene...:-) bar ha budos lenne csak feltunt volna meg a csaladlatogatas elott.

Ha.csak a beszelgeteskor jott elo, hogy o flancnak tartja a kadas furdest stb. (ami szerintem nemcsak flanc, de ivoviz pazarlas es draga mulatsag is manapsag, helyette a zuhany is megteszi:-)), akkor csak vedeni akarta a csaladjat. Sokan nem birjak a szuleik kritizalasat, de nem hinnem, hogy neki ez lenne az igenyszintje, hoszen akkor el se.jut a rezide nskedesig. De ha teged ennyire megijesztett a szulei igenytelensege vagy szegenysege (allatorvoskent lehet csak te gondolod, hogy jol keres, lehet epp megelnek "igy, ilyen szinten" )akko ketten...). Akkor.ne eroltesd a jegyesseget, hiszen te ebbol ugy tunik te nem ot szereted, hanem az egesz csaladjat "szeretned" es nagyon nem erre szamitottal. "Megeroszakolnod" nem.kell magad, csak akkor majd vallald is, hogy valojaban azert hagyod el, mert a szulei putriban es igenytelenul elnek. (es kesobb ne masra hivatkozz, es akkor korrekt vagy/leszel.)

2012. dec. 20. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!