Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam családlátogatáson a vőlegényemnél és iszonYatban élnek. Vele maradnátok? A konyha koszos minden hegyén hátán. Meleg víz nincs náluk csak hideg.
Azt hittem csak most jincs melegviz mire mondják hogy miota bejött a fütési szezon azóta nincs mert vagy az egyik müködik vagy a másik konvektor. Nem gyullad be a láng ha a konvektor is ég.
Kérdeztem hideg vizbe fürdenek mosogatnak? Mondják összevárják ritkán mosogatnak és fürdeni nem szokott az asszony mert háztartásbeli ezzel indokolja az apósjelölt meg hetente mosdik gázon melegitettben. Büdös is van náluk. Azt hazudtam fogyozom mert hányadék volt a konyha. A ruhák egy ágyon szétszórva a szennyest nejlonszatyorban gyüjtik volt vagy 6 szatyor. Ki vagyok borulva.
Ne haragudjatok, de nem értem! Miben nem mindegy, hogy a barátja vagy vőlegénye?
Most találkozott a családjával? És? ezt már kár forszírozni. Attól még ugyanazt látta és tapasztalta.
A csaladja a csaladja, azt nezd, o hogyan csinalja. Trehanynak irod, de mennyire trehany? Mint egy atlag pasi (elnezest, de tobb a ruhaledobalos, mosogatni csak ha mar nem maradt tisztaevosszkozos pasi, mint a tisztasagmanias :-), legalabbis az en tapasztalatom szerint)? Mert ha igen, akkor még nem kell aggodni. Dijazza, ha te rendet tartasz, tiszta a lakas, a.szallo? Ha igen akkor a kozos otthont nem fogja.disznoolla varazsolni. Egyebkent o furdik, ad a higieniara? Rezidenskent kene...:-) bar ha budos lenne csak feltunt volna meg a csaladlatogatas elott.
Ha.csak a beszelgeteskor jott elo, hogy o flancnak tartja a kadas furdest stb. (ami szerintem nemcsak flanc, de ivoviz pazarlas es draga mulatsag is manapsag, helyette a zuhany is megteszi:-)), akkor csak vedeni akarta a csaladjat. Sokan nem birjak a szuleik kritizalasat, de nem hinnem, hogy neki ez lenne az igenyszintje, hoszen akkor el se.jut a rezide nskedesig. De ha teged ennyire megijesztett a szulei igenytelensege vagy szegenysege (allatorvoskent lehet csak te gondolod, hogy jol keres, lehet epp megelnek "igy, ilyen szinten" )akko ketten...). Akkor.ne eroltesd a jegyesseget, hiszen te ebbol ugy tunik te nem ot szereted, hanem az egesz csaladjat "szeretned" es nagyon nem erre szamitottal. "Megeroszakolnod" nem.kell magad, csak akkor majd vallald is, hogy valojaban azert hagyod el, mert a szulei putriban es igenytelenul elnek. (es kesobb ne masra hivatkozz, es akkor korrekt vagy/leszel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!