Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon hideg lettem. Ilyen is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hideg lettem. Ilyen is maradok most már?

Figyelt kérdés

Állítólag flegma vagyok. Minden iránt olyan hűvös és semleges vagyok, nem igazán jártatom a szám, de ha megszólalok, csípős, cinikus és epés megjegyzéseim vannak. Az igen sajátos és némi intelligenciát követelő humorom sok ember számára befogadhatatlan.

Hát úgy megvan mindenem, elég jó dolgom van, mások számára nem mindennapi dolgokat én csak olyan semleges közömbösséggel veszem tudomásul. Udvarolni nem nagyon szoktam, mindig inkább az én nyakamon lógnak csajok. Mindig van kiszemeltem, de engem csak az elérhetetlen lányok érdekelnek. Makacs vagyok, és ha épp van egy kiszemeltem, akármilyen lehetetlen is h összejöjjünk, amíg nem győződök meg az ellenkezőjéről, addig minden más lányt levegőnek nézek. Aztán belefáradtam, és végül elkezdtem leszarni ezt a lányt is,mert ő is leszart engem, most olyan haveri szinten vagyunk, de már nem kezdem el újra meghódítani, mer annyira zárkózott a csaj. Azóta minden hidegen hagy. Hideg és kemény vagyok, (belül ,mély érzésű) de soha nem mutatnám ki.

2012. nov. 11. 16:25
 1/8 A.Romanov ***** válasza:
Hehh.. ebben magamra ismertem.
2012. nov. 11. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ugyanilyen vagyok,csak éppen lány,nem fiú.

Azt veszem észre,hogy nem igazán vevők az emberek az én humoromra sem,pedig senkit sem szokásom megbántani,ok nélkül persze.Mindenki azt mondja rám,hogy beképzelt vagyok,és gyönyörűen nézek ki,de mégis olyan vagyok mint egy fagyos szent.

De engem ez már nem érdekel,akinek érzem,hogy meg kell nyílnom,annak meg fogok,a többi embert,meg pont le.zarom.

Nincs megfelelési kényszerem,ha valaki nem érdekel,akkor az is hidegen hagy,hogy mit gondol rólam.

Ha nekem jó így,hagyjanak békén,magamnak élek,nem másoknak.

2012. nov. 11. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Részben hasonló vagyok, de csak részben. Én inkább azért nyitottabb vagyok, szeretek ismerkedni.

Szintén srác vagyok, de a humor világában például egy síkon pendülnénk. Hasonló emberekből jobb lenne több, a nagyképű "haverokból" már elegem van.

2012. nov. 11. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de elég furcsa egy pali lehetsz.

Nem udvarolsz, leszarod a lányokat, sőt ők is leszarnak. Hát elég büdös vagy az biztos. Kiragadva egy mondat, hogy a humorodat vizsgáztassam.

"Nagyon hideg lettem. Ilyen is maradok most már?"

Jobb lenne, ha meleg lennél?

2012. nov. 11. 17:31
 5/8 A kérdező kommentje:

HAHAHA

uccsó ez tetszett!

2012. nov. 11. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
engem is mindig az elérhetetlen srácok vonzanak...de szerintem mindenkit.....:D ilyen vagy és kész, szerinted milyen lenne ha mindenki egyforma lenne!? te ilyen vagy...most :) de lehet holnap más leszel, lehet valami miatt kicsit máshogy állsz a dolgokhoz...mindenkinek vannak rossz napjai...ilyen időszak és kész ...de mivel ide írtál! Tudod, hogy ez az állapot nem éppen kedvező számodra és környezetedre sem. Ez sok mindennek betudható, hogy most így vagy. Jön a rossz idő, meg akármi amit már csak te tudhatsz...No, de fel a fejjel...mindennek van oka...ezt keresd meg
2012. nov. 25. 00:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz dolgokat értékelni,ez a gond.
2012. nov. 25. 01:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem bas zol te hideg lenni. Ez amit leírsz nem igazán a hidegség mintapéldánya.

A hideg ember az kb. olyan mint egy élő kirakatbábu, rohadtul semmi kifejezést nem olvasol le az arcáról, csak a közönyt, ha kérdeznek válaszol, de már vissza nem érdeklődik, mosolyogni soha nem tud, nem foglalkozik másokkal, tartja a minimum egy lépés távolságot, nincs empátia, nincs szimpátia. Akinek első blikkre nyerőnek tünnél a nők közül, ha kiismernek nagyon elmegy a kedvük a zömüknek, azoknak akiknek a vigyorgós életvidám mókusgyerek karakter kell. Az a kevesebbje, amelyik meg szereti a hideg palikat, annak meg jól begörcsöl a csiklaja! EZt jelenti hidegnek lenni. Humor nem igazán fér bele szerintem. De nem vagy messze azért tőle. Szerintem ilyen is maradsz, hacsak nem jön valami tüzes nő,akik életet lehell beléd. Tudod, a lejtőn ha megindulsz, onnat nehéz a visszaút. A hidegség az egyfajta lelki szakadék. Ad egyféle tekintélyt is, főleg a férfitársak körében, de a nők zöme fosik az ilyenektől. Nem tudnak lazulni mellette. Döntsd el, hogy mi kell. A tekintély, vagy a puncibrigád. Ha utóbbi, akkor akarj csak változni. Az nem jó verzió,ha valaki egy meleg csicská.

A hideg emberek előszeretettel járnak prostikhoz. Szerintem neked is erősen ajánlott, ha nincs kedved emezeknek odapuncsolni. Azoknál leglább nem elvárás,hogy kedves/nek tünjél/ mert valakinek ez kurrrvva nehezen megy.

2012. nov. 25. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!