Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rossz, hogy nem lehet velem a szerelmem szilveszterkor, szerintetek szeret engem?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,meg ismertem egy fiút,akibe nagyon szerelmes vagyok,de ő a családjánál van már vagy 2 hete se karácsony se szilvesztert nem töltjük együtt,sőt alig hív se sms,sem semmi.csak néha facebookon beszélünk,a szívem össze van törve,hogy nem velem van..:((nagyon rossz:( de ő azt mondja,hogy szeret engem.. de nem tudom2012. dec. 30. 19:02
1/14 anonim válasza:
ha a hegy nem megy mohamedhez, akkor mohamed megy a hegyhez!
menj át hozzá!
2/14 anonim válasza:
és te nem mehetsz a családjához h együtt legyetek? vagy nem is hívott?
3/14 A kérdező kommentje:
jó is lenne tudod:) de a családjánál van,és oda nem mehetek:( nem ismerek senkit,és nem hívott át..:( de azt mondta hogy majd kedden talizunk..:!
2012. dec. 30. 19:05
5/14 anonim válasza:
Egy régi kapcsolatomnál az első szilveszter amit külön töltöttünk-nem bírta ki a srác, és felhívott, igaz részeg volt, de szerelmet vallott a telefonba:D Szép emlék:)
6/14 anonim válasza:
Nem mehetsz oda, mert nem ismersz senki. Kell jobb egy szilveszteri bulinál, hogy bemutasson a családnak? Ez így elég gáz a barátod részéről.
7/14 A kérdező kommentje:
de jó neked,bárcsak velem is ez lenne,de nem hiszem,hisz alig keress,és nagyon szeretném vele tölteni a szilvesztert..:((((((((((((( de nem lehet.és Pesten lakom ,ő le ment Miskolcra a szüleihez.. de csak kedden este jön haza és sajnos csak akkor találkozunk.:(
2012. dec. 30. 19:09
8/14 A kérdező kommentje:
hát nagyon gáz igen..
2012. dec. 30. 19:10
10/14 A kérdező kommentje:
nem is keress és nem is hiv engem:( nagyon rossz,persze tiszteletben tartom,hogy a családjával van,de akkor is:((
2012. dec. 30. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!