Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomhoz megyek szilveszterkor, és szeretnék nála aludni? 15/L
Figyelt kérdés
Úgy van hogy szilveszter napján reggel megyek hozzá és így nála töltöm, 1-jén este 6körül jövök el. Otthon lesz a családja is, semmi buli féle nem lesz, nem vagyunk ilyen "bulizós" tipusúak.Szeretnék nála aludni de szilveszterkor nem fogunk ezért arra gondoltam hogy ott aludhatnék nála 1-jén és 2.án reggel 6óra körül eljönnék. 21.-én találkoztunk utoljára. Rákérdezek a barátomnál, nem lenne már sok ennyit ott lenni?2012. dec. 29. 11:37
2/8 anonim válasza:
Sztem nem mert hat a pasid szolval biztos engedi ha meg nem akk a helyedben resen lennek mer akk van ott vmi
3/8 Csak1Lány... válasza:
31.-én reggel érkezel....másnap este jösz vissza és nem alszotok??? Szedtek valamit? Ebbe azért belefér az ottalvás. Amúgy meg szerintem ne maradj màsodikáig...szerintem hirtelen sok ha eddig nem aludtál még ott
4/8 A kérdező kommentje:
Szilveszterkor ugyebár nem alszunk. És ha még valamennyit alszunk is az nem olyan "igazi ott alvás" lenne.Meg én napközbe nem tudok aludni.
2012. dec. 29. 11:47
5/8 anonim válasza:
15 evesen meg kislany vagy, anyukadek megengedik, hogy napokat a fiudnal tolts?
Egyebkent errol a baratodat es a szuleidet kene megkerdezni, mert nekunk aztan tok mindegy hol alszol es mikor.
6/8 A kérdező kommentje:
Megfogom kérdezni persze. De először még gondoltam átgondolom hogy jó ötlet-e.
2012. dec. 29. 11:54
7/8 anonim válasza:
Már azt sem értem a szüleid miért engedik,hogy a fiúnál tölts egy éjszakát.
8/8 A kérdező kommentje:
Oké, akkor maradok csak a szilveszternél.Max ha felmerülne a kérdés majd még átgondolom vele. Köszi a válaszokat.
2012. dec. 29. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!