Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsoka megyek a baratomhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsoka megyek a baratomhoz, szakitsak vele?

Figyelt kérdés

6 honapja vagyunk egyutt, ugy erzem nem szeret. Nem akar talalkozni , mindig en javaslom a talalkozot. O sokszor lemondja.

A szex katasztrofa- velem nem torodik.

Viszont ha egyutt vagyunk kedves, es szeretget, puszilgat, szorosan olel.

Nem tudom mit tegyek!

2012. dec. 11. 19:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szakits ha birsz...

simán szakits,eddig is minek voltál vele?

2012. dec. 11. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez nem is kérdés.

Beszéld meg vele.Aztán jussatok dűlőre.Ezért ennek oka van amit lehet meg kéne oldani

2012. dec. 11. 19:46
 3/12 A kérdező kommentje:

Beszelek ma vele.

Nem ertem miert ilyen , ha egyutt vagyunk nagyon jo minden, de ha nem, ot nem erdekli, hogy talalkozunk - e vagy nem.

Most is olyan sms-t irt, hogy mivel annyira akarom latni, menjek el ma.

2012. dec. 11. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Velem is ilyen volt a barátom anno. Pont fél év után. Ugyanilyen... próbáltam helyrehozni a dolgokat, de aztán kidobott mondván hogy nem szeret. Most kb. mindennek elhord, oka nincs rá. Szakíts mindenképp. :/

18/L

2012. dec. 11. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt velem az exem. Egyértelmű volt, hogy nekem sokkal fontosabb a kapcsolat, sokkal jobban vártam a találkozásokat. Mindig úgy éreztem, hogy ha nem találkozunk, neki úgy is jó... Lehet, hogy kedvel meg elvan veled a barátod, de hogy nem szerelmes, az hétszentség. Ha az lenne, majd megveszne, hogy láthasson meg veled lehessen.
2012. dec. 11. 20:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Olyan nehez! Beszelek vele, nemsoka odaerek. Tuti nem szerelmes, csak kenyelmes ez igy neki. En meg nem tudommit szeretek rajta. Nem kaptam tole soha semmit, nem gondoskodik rolam- biztatom magam!

2012. dec. 11. 21:08
 7/12 anonim válasza:
5. válaszoló - nekem ugyanez a problémám most. 1 éve vagyunk együtt...és nyár óta már így viselkedik...sokat sírok miatta, meg látom h nélkülem is boldog. De ha felvetem h megbántott vagy bedobom a durcit, akkor olyanokat szok mondani h még én érzem magam rosszul. Meg ha lemondja sorra a találkozásokat, az a kifogása h igen nyomulok rá. Szakítanunk kéne, de annyira szeretem, és ha vele vagyok kettesben minden más. Az mindenem ő. Sajnos tudom, hogy így rossz vége lesz. Nem tudom hogyan bolondíthatnám magamba újra. Találkozókat kérek, de azokat lemondja, most akarok új frizurát (haszín meg minden), próbálok magamban továbblépni és kiszeretni belőle, de nagyon nehéz. Azt is zsokja mondani h nem biztos h lesz rám ideje, én a lelkemet kitenném érte, ő ezt nem értékeli. :( Anyira szeretem pedig. 1 év...eléggé sok idő már. A leghosszabb kapcsolatom. (+info: bisex kapcsolat: lány-lány)
2012. dec. 11. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, erre nem tudok mit mondani. Ki kell dobni, és tovább kell lépni, bármennyire is nehéz. Csak az idődet vesztegeted mellette. Én is majdnem belehaltam , mikor a barátommal szakítottam. Én is húztam, halogattam, de aztán egyszer kifakadtam, hogy nem bírom tovább ezt így. Akkor már ő is azt mondta, hogy tényleg nem szerelmes és hagyjuk abba. Akkor kétségbeesetten tiltakoztam, hogy maradjunk együtt én azt is elfogadom, ha nem szerelmes de ma már belátom, sőt örülök, hogy így alakult. Az érzelmi kihasználás a legaljasabb.
2012. dec. 11. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
7-es.....tudod mi a durva? h sokszor én is ezt érzem a bnőmön amit te a barátodon......erre nem lehet gombot varrni :S
2012. dec. 11. 22:30
 10/12 anonim válasza:
7. vagyok.... nem tudom mi legyen. Kiélvezek minden percet, mert magamban tudom h talán az utolsó perceim vele.... nagyon szeretem :(( és közeleg az a pillanat h ki fogok borulni én is, még bírom, de már nem sokáig. de aztán úgy is megbánom, mert fel fogja vetni azt h szakítsunk, talán jobb lenne mind2nknek. :// De nem bírnám azt nézni h mással van (naponta találkozunk munka miatt). Szeretem :(
2012. dec. 12. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!