Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőm szülei utálnak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szülei utálnak. Szakítsak? (hosszú)

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt és nagyon sokat veszekednek a barátnőmmel. Mindenbe belekötnek, régebben kicsit lusta volt, de már főz, mos, takarít, egyetemen tanul stb, de a szülei már abba belekötnek is, ha a ruhák nem úgy vannak összehajtogatva ahogy azt az anyja szokta meg ilyen apróságok. Sokat dolgoznak, a barátnőm bátyja beteg (autista) szóval elég stresszesek, de ezzel nem is lenne gond, csak azt érzem, hogy már velem is bajuk van.

A kapcsolat elején még minden oké volt, volt h elmentem az apjával dolgozni és segítettem, aztán később megint hívott volna de nem mentem mert a barátnőm akkor jött haza az egyetemről és mondta h inkább legyek vele együtt, na az apja azóta utál. Barátnőmmel is egyre többet veszekszünk, hol szakítunk hol összejövünk.

Tegnap egész délelőtt a városban voltunk ruhát nézni, 8tól fél 2ig aztán 6ig tanultunk (én kreszt, barátnőm elővizsgára), majd 6 után elmentünk a karácsonyi faluba, én bent maradtam a haverommal iszogatni, barátnőm meg hazament. 10re értem hozzájuk de már állt a bál, mert behányt a macskájuk és a szomszéd fájáról a szél befújta a leveleket az ablakon, az anyja ezért cirkuszolt, meg h volt 2 db tányér a mosogatóban (amit amúgy ők tettek oda) és h barátnőm nem mosta el őket, holott reggel a púpos mosatlant mind eltakarította meg még sok mindent csinált. Na nekiállt elmosni, erre az anyja félrelökte mert a szárítón volt néhány száradó cucc és elkezdte dobálni a poharakat meg minden h még mosogatni sem tud, barátnőm sírva felment a szobájába. Az apja meg beszólt nekem h jó h ők szállodaként funkcionálnak én is csak azért jövök hozzájuk h tudjak hol aludni a kocsmázás után. Na itt elegem lett, felmentem barátnőm után, bezártam az ajtót és mondtam h aludjunk. Másnap reggel mentek dolgozni a szülei, mire felkeltünk már csak mi voltunk, de a barátnőm tiszta zombi volt, fel se akart kelni, hiába mondtam neki h éhes vagyok meg h már elegem van. Elegem van már abból h az én anyám az ő seggét kinyalja, az övé meg olyanokat szólogat be h csak dugni járok hozzájuk... Hazajöttem, mondtam h mostmár pezsgőt bonthatnak, végre megszabadultak tőlem.

2012. dec. 9. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
23%

Végigolvastam... ez nem csak hosszú, hanem bonyolult is... Ezek szerint neked van hol aludnod a barátnőd szülei nélkül is, és a barátnőd is jár "hozzád". Akkor nem funkcionálnak szállodaként o.O. De ha már ilyen idősek vagytok, albérletet nem bírjátok? Te nem akarsz dolgozni? Úgy vettem ki, hogy se munkád, se iskolád... hmm? Ez csak rajtatok múlik, azaz rajtad, hogy mennyire gondolod komolyan a dolgokat a barátnőddel... Ha komolyan, akkor (ha még sulis vagy, suli után) albérlet és a szülők (akikkel gond van, ha csak a lányé, akkor csak annak) lesz.rása, és élni az életeteket. Ha nem gondolod komolyan, hosszútávúra, akkor szakíts ahogy tudsz, és menekülj amíg lehet.

F17

2012. dec. 9. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem értem miért mártírkodsz! A leírtak alapján pont hogy nem veled van bajuk, hanem mindenkivel, aki él és mozog. A barátnődet és szét oltják és sz*rrá csicskáztatják, bőgve vonult fel a szobájába... Ahelyett hogy te kiállnál mellette tőled is csak az ívet kapja, hogy mennyire sz*r vele! Szerinted ez neki milyen érzés? Ő tehet arról, hogy ilyen szülőkkel lett megáldva?

Elég egyszerű a téma, ő alszik nálatok, te kerülöd az ő családját, ennyi.

2012. dec. 9. 12:15
 3/10 A kérdező kommentje:
3 éve dolgozok
2012. dec. 9. 12:18
 4/10 A kérdező kommentje:
a suli után szeretnénk albérletbe menni de neki még van egy év a suliból amit ki kell bírni valahogy... mondtam azt is h költözzön hozzánk én csak anyummal élek, de akkor meg az lenne a baj a szüleinek h csak a pénz kéne a barátnőmnek... de akkor sem értem mit kell engem oltogatni, már nagyon elegem van
2012. dec. 9. 12:22
 5/10 anonim válasza:
igaza van az elsőnek, ha szereted, és komoly akkor tartsatok ki, ha nem, akkor ott kell hagynod..egyébként attól, hogy ő még tanul(gondolom egyetemista) el tudnátok költözni, ha te dolgozol. vagy az is megoldás hogy hozzátok költözik, ő dolga, hadd pampogjanak a szülei, ők üldözték el a gyereket. sok sikert nektek, kitartás!
2012. dec. 9. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen csak a szülei fizetik neki az egyetemet és ha lelépne akkor sztm egy gimnazista érettségivel még a mekibe se vennék fel... :S meg már csak 1 féléve van + ez a hónap vizsgaidőszak, úgy vagyunk vele h ezt már kibírjuk valahogy...

Csak az az érdekes h amikor nálunk volt egy hétig, akkor az anyja már a 2. nap után kereste telefonon h mikor megy haza, gondolom a tesójára kellett volna vigyáznia mint ingyenes ápolónő...

2012. dec. 9. 12:37
 7/10 A kérdező kommentje:
ez csak kínlódás így
2012. dec. 9. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Leírásod alapján a szülei barmok. Nem veled van a baj, ezek valószínűleg a betonba is belekötnének...

Viszont ezt a helyzetet nem feltétlenül kezelted jól: "Másnap reggel mentek dolgozni a szülei, mire felkeltünk már csak mi voltunk, de a barátnőm tiszta zombi volt, fel se akart kelni, hiába mondtam neki h éhes vagyok meg h már elegem van." Gyanús, hogy egy kis megértés és rábeszélés jobban esett volna neki, mint hogy éhes vagy és eleged van.

Értem, hogy a hétmérföldes kis csizmácskád tele van már a szülei hülyeségével, de próbáld meg nem kivetíteni a barátnődre. Szerintem ő is örülne neki, ha az ő szülei is úgy viszonyulnának hozzád, mint az te anyukád hozzá. Ha a szülőktől függetlenül is gondjaitok vannak (írtad, hogy mostanában sokat veszekedtek), akkor érdemes meggondolni, hogy folytatjátok-e.

2012. dec. 9. 12:45
 9/10 anonim válasza:
mindenképpen várjátok ki, amíg elvégzi az egyetemet, emiatt nem éri meg, hogy szétmenjetek. ha a kettőtök veszekedései azután sem enyhülnek akkor kell ezen nagyon elgondolkodni, szerintem
2012. dec. 9. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos hasonló cipőben járunk, az én kapcsolatomra is kihat a szüleim önzősége, az én anyukám is örülne ha éjjel mindent rendbe raknék és neki csak az lenne a dolga hogy pleykálkodik.
2012. dec. 13. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!