Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? (a kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 11éves lány vagyok és a pasim 12. Többször szakítottunk már...é fél év után megint idejött hozzám h szakít a barátnőjével és járok-e vele.Én persze magányos voltam és minden éjjel imádkoztam h megtetszek valakinek,így igent mondtam. Kb. 5hete járunk újból és már nem foglalkozik velem. Néha megfogja a kezem,de ezenkívül semmi. Csók előtt vagy puszi előtt megkérdezi h szeretném-e ami nekem azért rossz mert ciki is + elmegy tőle a kedvem. Valamint : cigizik, masztizik, vizipipázik, füvezik, és hazudozok mindenkinek. Már eldöntöttem h szakítok vele, de ot a másik fél... Ha akar valamit akkor tök kedves, de szerintem csak a sexen jár az esze...Néha egy csomót segít, velemvan, hülyülünk, egyszóval jófej. Mit tegyek? Szakítsak vele vagy sem?2011. ápr. 24. 17:20
1/13 A kérdező kommentje:
hazudozik sorry... és bocs a többi helyesírási hibáért!
2011. ápr. 24. 17:22
2/13 anonim válasza:
Nem tudom,nem akarom osztani az észt de nem korai 11 évesen fiuzni?? =/ ilyenkor még bőven anyuci szoknyáját kéne fogni és tanulni... meg h ha tudod h ilyen problémái vannak minek kell neked ő annyira?
3/13 anonim válasza:
11 évesen a micimacjóval és a donald kacsával foglalkozz ne a f*szal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kis liba.pffffffffffff
4/13 anonim válasza:
szerintem sokkal különb fiúknak is megfogsz tetszeni idővel...sztem még fiatal vagy egy párkacsolathoz
5/13 anonim válasza:
Igen szakíts, ne fiúzz ilyen korán, inkább barátkozz velük és később elkezdhetsz gondolkodni a fiúzáson.. xD és az amúgy miért is baj, ha "masztizik" a ""barátod""? O.o
8/13 anonim válasza:
Tudtam, hogy nyomorékok a fiatalok... (hihi, én is fiatal vagyok:) 19) de h ennyire... szakítsak-e :D Kicsiszívem, nem a fiúkkal kéne foglalkoznod, hanem a házi feladattal.
9/13 anonim válasza:
Ebből lesz a tiniterhesség... (előző voltam)
10/13 anonim válasza:
Mindneképpen szakits vele csak fájdalamt fog neked okozni és csak kihaszál cska azét kedves veled hogyelérje amit akar de nem szeret. Ha tovább maradsz vele tönkreteszi az életed. Keress egy olyan fiut aki emgbecsül és törődik veled bőven van még időd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!