Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele? (bővebben lent)
hü..e vagy te most komolyan mért ne szerethetne beléd? látszik még h 15 éves vagy. a másik azért mert baszogattak h nincs nőd az nem azt jelenti h most ak minden áron kell valaki h ne baszogassanak tegyék ha jól esik nekik legyél okosabb és szard le.... ezzel csak más szívét törőd össze...
na mások miatt legyen barátnőd.
Szerintem meg lehet...
Azért mond el neki azt is, hogy miért jöttél össze vele valójában ("sokan piszkáltak azért, mert még nem volt barátnőm"), ha már ekkora paraszt vagy! >:(
ezt:
" Szerintem meg lehet... "
erre írtam:
"Nem hiszem,hogy 2 hét alatt belénszeretett úgy,hogy depis legyen."
:D
Hát ha annyi eszed van, h hallgass a haverjaidra, meg is érdemled, maj amit kapsz!!!!
Ügyeeess!! Legalább annyi 'felelősséged' lehetett volna, h ne játssz egy lánnyal csak azé, h NE legyél egyedül! Szerinted, h fogja érezni magát??
S mindenképp szakítani akarsz?? Bár belegondolva, h a haverok miatt mentél bele, az már nem lenne jó kapcsolat így!
Szép, h nem magadra hallgatsz, most is másoktól várod el, h helyetted döntésnek!!
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!