Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Szerintetek szakítsak vele ezért? (lent)
Figyelt kérdés
Hát a lényeg hogy van barátom és "titokba" járunk de már túlzásba viszi...barátnőmnek olyanokat ír hogy: a szép szó rád enyhe kifejezés gyönyörű vagy, meg lehet járnék veled...meg le is tagadja hogy velem van...azt mondja nincs barátnője...napok óta nem írja nem mondja hogy szeret...ja és tegnap este nekem írta hogy lelép erre pár perc mulva láthatatlanná tette nálam magát chat-en bnőmmel meg még fél órát beszélt...tanács? : /2012. nov. 20. 06:38
1/7 anonim válasza:
Megkérdezted már miért csinálja?
2/7 anonim válasza:
Én dobnám...
Ha igaz, amit leírsz, akkor veled csak azért van, hogy eltöltse az időt, amíg nem jön össze az igazival...
Ami alapvetően nem gond... de ha már letagad, az bőven elég a szakításra... Legyen már büszkeséged kislány!
3/7 AndreaMariann válasza:
És a barátnőd se semmi,ha hagyja,hogy udvaroljon neki,de ez a fészbuk láv már megöl,tényleg.
Szakíts vele,ha fel sem vállal,kész.Hazudik is,nem is törődik veled,akkor meg miért lennél vele?
4/7 anonim válasza:
Az én pasim írkálna ilyet más nőnek,hát elküldeném a véreresbe...Magadnak tedd fel a kérdést:megbízol benne?jó ez neked így?kapcsolat ez egyáltalán?boldog vagy vele? 4 nem elég ok arra,hogy azt mondd:nincs rá szükséged,találsz olyat,aki neked bókol és felvállalja,hogy Te vagy a párja.
5/7 anonim válasza:
mért kell titokban járni? Nagyon kihasznált téged ez a srác. Nagyon éretlen vagy ha ezt hagyod neki.
6/7 anonim válasza:
Ha jól látom, akkor ez egy komoly, 3 napos kapcsolat...
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta már mindegy.... szakított velem mert megkérdeztem hogy szégyelli-e hogy velem jár.. erre azt mondta nem de ne titkoljuk tovább am se szeret. ennyi volt.De ezt mind az interneten....azért köszönöm a válaszokat
2012. nov. 24. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!