Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele ezért? Sűrgős mert akkor holnap kéne
Igen, és a helyedben szakítanék.
Igaza van az elsőnek, ez nagyon éretlen, gyerekes viselkedés. Arról nem beszélve, hogy képtelen tiszteletben tartani a kapcsolatotokat és intim dolgokat mesél el a kérésed ellenére.
Ez hosszú távon csak még rosszabb lesz.
Nem olyan régi kapcsolat ez, hogy bármit is át kelljen gondolnod. Ez a fiú nem tisztel. Jó, hogy még az elején kiderül.
Figyelj, ez természetes!
A pasik megbeszélik egymással hogy milyen a párjuk az ágyban, de szerintem a nők is!
De egy dolgot figyelembe véve: nem akárkivel!
Ez szerintem nem olyan nagy baj, perzse ha neked kellemetlen, és ennek ellenére is reklámoz, az már nem szép dolog tényleg!
Szégyenlős vagy az is természetes, meg hát igen, az élménybeszámoló öröme is az!
:D
Igen, alapból normális dolog, pláne ha neki most volt az első, de:
1 Mindenkinek elmondja
2 Megkérdet rá, hogy ne reklámozza és tojik a véleményedre
Már bocs, de ha ilyen szinten nem veszi figyelembe a kérésedet 3 hét után (ami még jócskán benne van az udvarlás, a rózsaszín köd és a "keltsünk jó benyomást a másiknak" időszakban) akkor mi lesz később?
Primitiv ember a pasi, ha te voltal neki az elso, akkor valoszinuleg azert meseli mindenkinek, mert tudatni akarja, hogy mar o is nagykisfiu.
Amugy meg egy gyerekes taho, szoval szerintem hagyd ott, de minel elobb... Es mondd is meg neki, hogy azert, mert ezt csinalta.
Az uj baratod pedig meg veletlenul se legyen ebbol a korbol, a haverjaibol-munkatarsaibol, mert tudod, madarat tollarol... es ennek a haverjai is olyanok, mint o.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!