Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki annyira szeret valakit, hogy az már szinte fáj?
2+
Fájdalmas. Egy férfiről tudok, aki belebetegedett..
Igen, létezik.
De szerintem leginkább csak beteljesületlen, reménytelen szerelmesek esetében.
5 évig voltam szerelmes viszonzatlanul és nem csak lelkileg, de fizikailag is fájt. Ha megláttam vagy ha csak rágondoltam, a torkom, gyomrom, mellkasom, minden.. Nehezen tudnám leírni. Iszonyatos volt.
Máig nem szerettem ki belőle teljesen.
Most van valakim és szeretem őt. Néha úgy érzem, hogy annyira, hogy tényleg fájdalmas. De ez ilyen "boldog fájdalom".
Oh igen a reménytelen szerelem. Még akkor sem tudtam elengedni, amikor konkrétan kimondta, hogy nem kellek neki.
5- ös tanuló voltam és miatta kibuktam....gondolhatod lelkileg mennyire kiborultam. Persze tudom, hogy a szerelem csak egy biológiai folyamat az agyban meg szégyellem is de nem tehetek semmit ellene. Ha arra gondolok ,hogy mással van néha önpusztító gondolatok jutnak eszembe:(
Valószínűleg csak érzelmileg gyenge vagyok. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!