Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miet nem ir vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miet nem ir vissza?

Figyelt kérdés
Ma irtam a paromnak akit elozoleg kidobtam h ugy dontottem adok meg egy eselyt. Erre visszairt h orul neki meg minden es kerdezte h akkor sikerult e lecsillapodnom, mert azt hitte mar soha nem fogok bizni benne...erre leirtam h en si rajottem dolgokra stb de mar 3 oraja semmi...de hat nem ugralnia kellene oromeben?

2012. dec. 30. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ri*i
2012. dec. 30. 23:12
 2/9 anonim ***** válasza:
bizti jó helyre címezted?:DDDD
2012. dec. 30. 23:13
 3/9 A kérdező kommentje:
persze
2012. dec. 30. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
mert akkor mivan ha most visszafogadtad? attól nemfogja a talpadat nyalni....
2012. dec. 30. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Látom nálad is túlcsordul az értelem.
2012. dec. 30. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:

3

Tuti?

Mert szerintem valaki a nevében irkál, ugyanis tényleg fura, ugyanis a leg emberibb dolog az, hogy ilyenkor órákig csevegnek.....telefon stb.

Valami nem kóser...valaki vagy nagyon megszívat, vagy nem azzal az emberrel csevegsz akiről azt hiszed, hogy..

2012. dec. 30. 23:18
 7/9 anonim ***** válasza:

6+

Őszinte legyek? az utóbbira saccolok.

Nekem van egy ilyen "jó"akaróm, akiből kinézem. És időpontilag is stimmelé a dolog, mert egy magát fazonnak kiadó nő Bettit választottam c. nyomott nekem. Ha gondolod átküldöm neked az írást privát:)

2012. dec. 30. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Rituska, ne erölködj:DD inkább gyógyulgass:DD
2012. dec. 30. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet ő is elgondolkozott egy kicsit. Lehet, hogy már mégsem akarja azt a kapcsolatot annyira. Vagy az is lehet, hogy ironikusan gondolta azt, hogy örülne neki.

Amúgy szerintem ha már egyszer szétmentetek akkor annak oka volt. Szóval nem lenne már ugyanolyan a kapcsolatotok mint eddig.

16/L

2012. dec. 31. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!