Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miet nem ir vissza?
3
Tuti?
Mert szerintem valaki a nevében irkál, ugyanis tényleg fura, ugyanis a leg emberibb dolog az, hogy ilyenkor órákig csevegnek.....telefon stb.
Valami nem kóser...valaki vagy nagyon megszívat, vagy nem azzal az emberrel csevegsz akiről azt hiszed, hogy..
6+
Őszinte legyek? az utóbbira saccolok.
Nekem van egy ilyen "jó"akaróm, akiből kinézem. És időpontilag is stimmelé a dolog, mert egy magát fazonnak kiadó nő Bettit választottam c. nyomott nekem. Ha gondolod átküldöm neked az írást privát:)
Lehet ő is elgondolkozott egy kicsit. Lehet, hogy már mégsem akarja azt a kapcsolatot annyira. Vagy az is lehet, hogy ironikusan gondolta azt, hogy örülne neki.
Amúgy szerintem ha már egyszer szétmentetek akkor annak oka volt. Szóval nem lenne már ugyanolyan a kapcsolatotok mint eddig.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!