Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg Jófej vagyok és jól nézek ki. Miért nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
viccnek tartom h nem tudok összeszedni 1normális lányt..
kondiba járok,szolizok is jó kocsim is van,jó ruhákba járok,és egyszerűen nincs szerencsém a nőknél.Pedig sok olyan kis nyomi gyereknek olyan szép barátnője van.....
#szerelem #párkacsolat.
2012. dec. 30. 22:48
1/25 anonim válasza:
Mert a "nyomik" nem mondanak ilyeneket magukról és nincsen magasan a léc
3/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok beképzelt,se nagyképű, szerény vagyok.
2012. dec. 30. 22:50
4/25 anonim válasza:
Lehet, hogy a "nyomi gyerekek" tudnak valamit, amit te nem...
Pl. humor, szellemesség, figyelmesség, műveltség, és a többi.
5/25 anonim válasza:
Lehet neked pénzed, kocsid, menő ruhád, de ha nincs dumád nincs csajod. Ez a lényeg, hogy hogy nyomod a vakert. Hidd el.
7/25 anonim válasza:
Egyenlőre a "nyomi" gyereknek van barátnője nem neked... másodszor, látni nem sok ész ragadt rád az iskolában. Harmadszor szerintem ennek a fele se igaz, ne itt trollkodj, ha meg igaz, gondolkozz el XD
8/25 anonim válasza:
Normális lányt valószínűleg a felsoroltak miatt nem tudsz összeszedni.
Nem normális lány meg gondolom, akad bőven, aki nyáladzva összepisili magát, ha csak hozzá szólsz. Milyen kár, hogy ők többet nem is érnek egy éjszakánál...
9/25 anonim válasza:
Egy biztos, hogy a kéményseprőnek a legjobb, hiszen ő teljesen jogosan mondhatja, hogy koromhoz képest jól nézek ki...
10/25 anonim válasza:
mert 1 f4sz vagy... hiába legdrágább cucc meg a 70-es kar ha akkor marha vagy, hogy csak kolomp kellene a nyakadba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!