Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg Jófej vagyok és jól nézek ki. Miért nincs barátnőm?
viccnek tartom h nem tudok összeszedni 1normális lányt..
kondiba járok,szolizok is jó kocsim is van,jó ruhákba járok,és egyszerűen nincs szerencsém a nőknél.Pedig sok olyan kis nyomi gyereknek olyan szép barátnője van.....
Lehet, hogy a lányok másképpen vélekednek, vagy tartanak attól, hogy esetleg szoknyavadász vagy...
Ki tudja?
Tudod mi a gáz?
Ha nyomi vagy az a baj, ha élsportoló vagy az a baj, ha gazdag vagy az a baj, ha szegény vagy az a baj...
Az a baj, hogy az a baj, hogy az is baj....
Belga után szabadon...
Mennyire vagy beszédes? Milyen a humorod? Poénosan beszélsz vagy tök normálisan és nem is viccelődsz sosem? Mennyire vagy kedves a lányokhoz? Mennyit ismerkedsz.
Én 20 évesen jöttem rá hogy néha poénkodni kell a lányok előtt meg viccesnek lenni, és nem túl feltűnően nyomulni és önmagunkat adni, meg jobb nem fényezni magunkat túlságosan. Hidd el ha változtatsz valamin inkább a belsődön akkor lehet még egy jó barátnőd. Sok sikert!
beszédes vagyok,viccelődök,nem vagyok fapofa....
de a mai lányoknak inkább ez a páva fejű térdig ülepes nadrágú srácok jönnek be én így látom...és leeht h én túl 1xű vagyok nekik..(normális farmer,polo,normális haj)
"térdig ülepes nadrágú"...??
te csak hallgass a szolis fejeddel! :D
Nem vagy jobb senkinél.. nem vagy jóképű, vicces, de még rendes sem.
Ne csodálkozz, hogy nincs barátnőd!
Igen.Kérdésben a válasz...
...mivel a szolit, kondit, kocsit, jó ruhákat soroltad fel gondolom pozitív tulajdonságnak magad mellett, ami miatt szerinted nem indokolt, hogy nincs barátnöd....nos, ezért nincs...
Ez nagyon kevés, söt semmi, ha azt tekintjük, hogy szerinted ettöl kellene népszerünek lenned...ha plázapics*kat akarsz, akkor mondjuk elég lehet, de egy említett normális csajt ezzel nem veszel le a lábáról...szerintem...
Küldj egy képet, megmondom mennyire nézel ki jól, aztán beszélgessünk egy kicsit és azt is leírom miért nincs barátnőd ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!