Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg Jófej vagyok és jól nézek ki. Miért nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
viccnek tartom h nem tudok összeszedni 1normális lányt..
kondiba járok,szolizok is jó kocsim is van,jó ruhákba járok,és egyszerűen nincs szerencsém a nőknél.Pedig sok olyan kis nyomi gyereknek olyan szép barátnője van.....
#szerelem #párkacsolat.
2012. dec. 30. 22:48
21/25 A kérdező kommentje:
dolgozom,nem vagyok bunkó,intelligens is vagyok,nem játszom az agyam se a kocsira se semmi másra.
2012. dec. 30. 23:14
22/25 anonim válasza:
Mégis egyből ezeket hoztad fel, elég felvágás szaga van az egésznek. Ha az ember barátnőt akar, akkor nem a jó kocsit, szolit meg a kondit hozza fel. Nem csoda hogy sok negatív kommentet kaptál. Jah és a "külső megfog, belső megtart a jó szex hozzáláncol" nem kell ide kocsi, csak a pénzéhes libáknak.
Én komolyan segíteni akarok, de látom nem küldöd azt a képet :D
19/L
23/25 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vagy beképzelt, de a szerelemben akkor sem a kocsid vagy edzéseid számítanak, nem mondom, hogy a külső nem számít, de legtöbbször a személyiségedtől függ, hogy bejössz-e valakinek!
24/25 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, én is kb. ugyanez a típus vagyok. Ez nagyon bonyolult és összetett dolog lesz ha elkezdesz rajta agyalni, ezért ne agyalj. Én már 2 éve küszködök, szenvedek, vért izzadok hogy ezt megoldjam és elkezdtem ráérezni hogy mit kéne tennem. Nincs sok tapasztalatom csak 19 vagyok, de az biztos hogy ezt csak te tudod megoldani (mások maximum segíthetnek) és azt ajánlom hogy kezd el valahol megoldani ezt a bajt. Csak indulj el valamerre.
25/25 A kérdező kommentje:
te "merre" indultál?
2013. jan. 2. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!