Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kistörpi kérdése:
Szerintetek hogy van ez? :|
Figyelt kérdés
Mikor még szűz voltam,a barátom nagyon oda volt értem,meglepett,stb.. De most hogy kb 2 hónapja odaadtam neki a szüzességem,nagyon megváltozott. Mintha csak a sex miatt akarna együtt aludni velem .. meg bulizni sem hív magával sosem .. Sehova sem megyünk,csak nálunk vagy náluk vagyunk .. :\2012. dec. 28. 17:44
1/13 anonim válasza:
Az okot nem tudom, de én nem sok jövőt jósolok így a kapcsolatnak.
2/13 anonim válasza:
legyen eszed kislány. Gondolkodj.
5/13 Jedwardlove válasza:
Miért nem hívod el te valahova? szerintem beszéld meg vele,hogy mit érzel és akkor egyből kapsz rá választ és nem kell kételyek között vergődnöd :)
6/13 anonim válasza:
Nem kellett volna odaadnod magad neki...
7/13 A kérdező kommentje:
Igen.. mondjuk ilyenkor derül ki,hogy ki is az aki komolyan gondolja a kapcsolatot.S ki az akinek csak ennyit ér az ember ... :\\ Pedig annyira szeretem !
2012. dec. 28. 17:56
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon!
2012. dec. 28. 18:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!