Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon akar majd még tőlem valamit?
Figyelt kérdés
Az történt hogy 3 hónnapal ezelőtt megismertem egy csávót magátol random rám írt elkezdtünk dumálni szexről meg küldtünk is egymásnak olyan vidókat.majd pár napig nem jelenkezett utána megírta alakuloja van ne írjak neki beakartam követni letiltot.De azt vettem észre eléggé csajozos fajta hamar megunja a nőket és csomó nőket követ/lájkol évek óta soha nem rakja ki a nőjét gondolom nem is volt nagyon komoly kapcsolata.Fog még keressni ha igen akkor mikor?pár hónap?tegnap 20:59
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem fog keresni hiszen letiltott téged.
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sem fog...
tegnap 21:09
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha szexet akarsz vele, akkor keresd te. Komoly nem lesz ebbol.
4/8 anonim válasza:
Jobban jársz, ha nem keres. Valószínűleg észre vette a barátnője a dolgot, és most áll a bál.
5/8 anonim válasza:
Attól, hogy eddig nem igazán volt komoly kapcsolata, vagy még nem rakta ki a csajt attól még oda lehet érte csak mivel friss az ismerkedés nem siet mert nincs értelme. Ha olyan felelőtlen, semmirekellő patkány lenne nem is tudatta volna veled, hogy alakul a csajjal, de informált, sőt letiltott úgyhogy komolynak tűnnek a szándékai iránta nemcsak qrásnak. Várhatsz rá ameddig akarsz, de ha feleségül veszi, gyerekei anyja lesz a lány akkor is várni fogsz, vagy mi? Érted nincs értelme várni rá mert nem te lettél a befutó és nem is leszel hiába szakít vele pár hónap múlva. Csak ugródeszka lehetsz, vagy szamár ló helyett.
6/8 A kérdező kommentje:
3 hónap szerintem nem olyan friss:)meg azért tiltott le mert van más eleinte irántam is oda volt:)
tegnap 21:25
7/8 A kérdező kommentje:
Eleve azért tiltott mert idegesitette hogy vaalmilyen formában zaklatom 1 hónap után tiltott...meg ha komoly szándékai lennének miért követne be nőket...
tegnap 21:34
8/8 anonim válasza:
Mindegy, hogy kivel mik a szándékai. Egy biztos: tőled semmit sem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!