Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, lezárnátok teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, lezárnátok teljesen a kapcsolatot, vagy megpróbáljam barátként megtartani?

Figyelt kérdés

Nagyjából 3-4 hónappal ezelőtt megimsertem valakit, teljesen váratlanul, egyáltalán nem kerestem sem én sem ő

éppen párkapcsolatot. Mindketten még a múltbéli sérelmeinket próbáltuk feldogozni, önmagunk fejlesztésével voltunk elfoglalva

De elkezdtünk találkozgatni, kezdetben csak a közös érdeklődés miatt, közösen űztük a hobbijainkat, de a vonzalom is elég hamar kialakult. Elkezdtünk mélyen megnyílni egymás előtt, olyan dolgokról, érzésekről beszélgetünk, amikről előző kapcsolataimban soha.Igazából azon kaptuk magunkat, hogy szinte már párkapcsolatban élünk, csak nincs kimondva. Volt hogy én voltam nála egész héten, aztán volt hogy ő nálam, elutaztunk együtt már több helyre. Amikor szóbahoztam, hogy tisztázzuk merre tartunk, akkor meghátrált, azt mondta élvezi a társaságomat, nem akar elveszíteni, de úgy érzi most nem tud közelebb engedni magához, elköteleződni. Felvetette, hogy lassítsunk le, és tartsunk testi távolságot, mert ő egyelőre nem érzi, hogy őszintén többet tudna beleadni, és nem akarja megjátszani magát, de a közös hobbikat, élményeket nem akarja feladni. Én viszont már többet érzek. Teljesen összezavar a viselkedése, nagyin gondoskodó, és állandóan segít, támogat, nagyon sokat adunk szerintem kölcsönösen egymásnak

Viszont attól tartok ez nem a személyemnek szól, hanem ő csak unatkozott és elakarta ütni az időt valakivel kötöttségek nélkül, és talán bűntudatot érez amiatt, hogy fenntartja ennek ellenére a látszatot pedig tudjq, hogy többet nem akar tőlem. Ti bele mennétek a helyemben a "baráti" találkozgatásokba? Vagy teljesen megszakítanátok a kapcsolatot? Érdekelne saját tapasztalaitok a témában.

tegnap 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Dehogy tarts meg! 10 év tapasztalata: nem fog szeretni, nem fog hirtelen beléd esni, csak dugni akar, nyilván azért kedves is veled... miért ne. Pont azért képes ilyen laza kapcsolatra, mert halvérű, nem hatja ez őt annyira meg lelkileg. Aki szeret és el akar köteleződni, az majd tesz érte, szeret, kezdeményez, nem hátrál, hanem beleadja a szívét! Jézusom az a legrosszabb ötlet, hogy te beleszerettél, aztán még találkozhatsz vele, amikor lesz--r. teljes mazoizmus.
tegnap 23:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Na igen a mazoizmusban azt hiszem verhetetlen vagyok... hogy egyáltalan megfordul ez a fejemben.
tegnap 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a tipikus eset, amikor semmi nem jó. Szintén 10 év tapasztalata női oldalról: ha "szeretek, kezdeményezek, nem hátrálok, hanem beleadom a szívem" akkor futólépésben kihátrál a férfi. És elkezd egy olyan után futni, aki le se sz--rja.
tegnap 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is engedd el. Ez a nem állok készen egy kapcsolatra kicsit más köntösben. Készen áll, csak nem veled. De ezzel sincs semmi probléma, jön majd a következő, aki lehet, hogy pont az igazi lesz. Ha benne maradsz ebben a "kapcsolatban", akkor folyamatosan többet fogsz beleképzelni a dologba és a végén úgyis te fogsz koppanni. Tavaly nyáron én is ebben a helyzetben voltam, megszüntettem vele a kapcsolatot, néhány hétig még gondoltam rá, de megy tovább az élet
tegnap 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Találtál egy embert, akivel közös az érdeklődési köröd és olyan dolgokról érzésekről tudsz vele beszélni, amiről korábban még a párkapcsolataidban sem. Ez szerinted milyen gyakori az életben? Ezt eldobnád, csak mert most kanos vagy és szexuálisan is vonzódsz hozzá? Lehet, hogy soha többé nem találsz olyan embert, akihez lelki síkon így tudsz kapcsolódni. Jegeld egy kicsit, tarts távolságot, próbáld meg átalakítani a kapcsolódást kevesebb személyes találkozóval, de ne hagyj veszni egy ilyen kincset. Az, hogy mélyen megnyílik előtted és érzésekről tudtok beszélni az nem lehet megjátszott. Nem lesz belőle párkapcsolat, de ne hagyd elveszni.
ma 00:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy pont mindig ilyen párkapcsolatra vágytam, ahol ilyen szinten tudok kapcsolódni a másikkal. Emiatt nagyon nehéz elfogadnom, hogy ő nem akar többet.

De tényleg azt érzem kár lenne teljesen eldobni, mert rengeteget kapok ebből a kapcsolódásból. Csak nem tudom képes leszek e elvonatkoztatni az érzéseimtől...

ma 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!