Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megpróbáljam ezt a kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nos, az utóbbi egy évben el sem tudom mondani, hogy mennyire szerelmes voltam egyetlen egy férfiba, de kapcsolat nem lett köztünk csak amolyan barátság extrákkal.

Próbáltam együtt lenni másokkal, de sosem sikerült. A szex részét az illetővel abbahagytuk és tényleg csak barátok vagyunk, viszont még mindig úgy érzem szeretem, de már nagyon vágyom a normálisra és a szerelemre.

Akadt egy férfi akivel végre jól érzem magam, egész nap a fejemben járkál, és arról fantáziálok milyen lenne vele csókolózni. Együtt fogjuk köszönteni majd az új évet egy kisebb baráti társasággal.

Azt hiszem én is érdeklem. Legalább is mindennap beszélgetünk, flörtölünk meg minden ami kell.

Szerintetek érdemes lenne belevágnom, vagy ugyanúgy végződne előbb-utóbb mint az idei próbálkozások? Nem búfelejtőként szeretném használni, ezt előre leszögezném, nem vagyok az a típus.

21L

2015. dec. 28. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze, próbáld meg, csak most ne menj bele a barátság extrákkal dologba.
2015. dec. 28. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Van egy fiú, aki érdekel, de egyre azt szuggerálod magadba, hogy egy másikat szeretsz, akinek nem kellettél valójában sose. Életrevaló gondolkodásmód. Próbáld meg! Ne temesd csak mert van egy fiú, akivel nem bírtál összejönni, és frusztrált lettél!
2015. dec. 28. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!