Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon elronthatja a kapcsolatot, ha egy nő nagyon utál főzni?
A párkapcsolatot inkább az rontja el, ha a két ember értékrendje messze áll egymástól, és nem tudják, vagy nem akarják azt közelíteni. Ha a párodnak fontos, hogy naponta friss, kiadós házikoszt várja otthon, akkor ez nyilván konfliktusforrás lesz köztetek, de ha ő szívesen eszi, amit az ételfutár elé tesz, vagy fontosabb neki a minőségi együtt töltött idő, akkor nem.
Az én házasságom zátonyra futásában például az is közrejátszott, hogy én imádok főzni, a férjem viszont ezt nem élvezte annyira.
Amikor a főzésből elvárás lesz, na ott a gond. A legtöbb nőnek nincs rá ideje, max. ha otthon ül egész nap, de az a kisebbség. Általában a nők ugyanannyit dolgoznak, mint a férfiak. A férfivel közösen kell megbeszélni, hogy kinek mi a feladata a háztartásban. Ismerek olyan párokat, akiknél a férfi imád főzni, a nő pedig mos, takarít stb.
De, ha vki valamit utál arra nem lehet rákényszeríteni, ez bunkóság és erőszak. Ha egy férfi ezt nem érti meg, akkor nincs keresnivalója egy kapcsolatban. Mi lenne fordított esetben? Már menne a hiszti...
Hát, nem a főzés a legkedvesebb elfoglaltságom, és mindig is irigykedtem a konyhatündérekre, de minden nap főzök, mert a férjemnek sokat jelent, hogy ha hazaér munkából, főtt étel van a tűzhelyen.
Nem ment a kapcsolatunk rovására, és ha valami elronthatja a dolgokat, akkor nem ez. Ettől függetlenül, én nagyon jól elvagyok napokon keresztül melegszenyón :) de ha jól szervezem a dolgokat és beosztom a feladatokat, nem olyan nagy dolog egy normális kaját összedobni. Megteszem érte, mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!