Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon elronthatja a kapcsolatot, ha egy nő nagyon utál főzni?
#6 "A legtöbb nőnek nincs rá ideje"
Hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Anyám 3 gyereket felnevelt, dolgozott 45 éven keresztül alkalmazottként és a hét minden napján volt otthon főzve.
Ezek után ne rinyáljanak a mai nők, hogy "nincs idejük a főzésre"
Nem akarnak időt hagyni rá, vagy nem akarnak főzni. De nem kell kifogásokat gyártani.
Az én anyám ezt 4 gyerek mellett csinálta. A mai nők nem tudnak se főzni, se takarítani, és a legtöbb, még egy jót se tud dugni...
Gyerekneveléshez a legtöbb alkalmatlan.
És sajnos ez a nők 90%-ra igaz.
A vicc az, hogy jobban tudok főzni, mosni, vasalni, mint a legtöbb nő.
Ezeknek a nőknek semmilyen értékük nincsen, és ha le mered írni egy randi oldalon, hogy milyen elvárásaid vannak, tiszta hülyének néznek.
Ja, lehet heti 40 órát dolgozni, 3gyereket felnevelni és minden nap főzni, csak akkor a férjeddel mikor töltesz minősègi időt?
Nem hinném, hogy ez az érték. A lényeg, hogy a párok megfeleljenek egymásnak. Ha valakinek fontos minden nap házi étel, akkor olyan párt válasszon. Én heti 4szer főzök akár két napra. Ha viszont fáradtak vagyunk, megkívánunk valamit beülünk valahova.
"utolso előtti: Komolyan gondolod, ha egy nő nem tud főzni és vasalni semmilyen értéke nincs?"
Igen, gyerekének, majd Mekiből veszi a kaját, és koszosan vaslatlanul menjem majd a gyerek iskolába?
Vagy hogy? Vagy ő keres majd többet, míg én otthon maradok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!