Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? (többi lent)

Figyelt kérdés
Pénzes, jóképű, látszatra talán kicsit öntelt ember benyomását keltem. Elvileg ugye megkaphatnék bárkit, de valójában nem így van. Szeretek egy lányt, (tiszta szívből), ő viszont nem szeret engem, és ezt meg is mondta, amikor bevallottam neki, mi a tervem vele(az volt a tervem, hogy elviszem vmi romantikus randira, és elcsábítom). Azt mondta h soha nem lehet köztünk semmi, meg amúgy is volt barátja akkor,azt mondta őt szereti. Ezt én kénytelen voltam elfogadni. De ehhez képest, azóta, nem csak h szakított a barátjával, hanem már össze is jött egy másik fiúval, amit nekem is elújságolt. Az előző barátját nem ismertem, a mostanit is csak egy kicsit, de ő rendes gyereknek látszik, vele talán jól járt. Rendes lányhoz végül is rendes fiú dukál. Én nem vagyok olyan rendes, hát próbáltam megváltozni miatta, de mivel nem látok rá reális esélyt, hogy összejöjjünk, így végül maradtam aki voltam, mivel őt nem szerethetem, maradt az önszeretet, és az önsajnálat(persze csak magamban). Amúgy bennem van, h valamit tenni kéne, mert nem jó ez így, csak nem tudom rászánni magam. Meg úgy igazából azt sem tudom, mit tehetnék ilyen helyzetben.

2012. dec. 18. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem aki tetszik külsőre és túl sok időt eltöltesz vele,ahhoz egy idő után vonzódni fogsz és nem tudsz mit csinálni...Miután ez a nőci megmondta, hogy semmi esélyed,én szerintem felesleges tartani vele a kapcsolatot!

Viszont egész jó dolog tud lenni az ismerkedés,már ha van kitartásod....

Ne sajnálgasd magad, maradj meg határozottnak,viszont ne nagyzolj,meg ne viselkedj ledegradálóan másokkal és akkor nem lesz gond.

Örülj annak ami van,majd lesz jobb is és kész :D

foglald el magad...meló,meló,meló...utazás,haverok.

2012. dec. 18. 11:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm! 18 éves vagyok még csak. Előttem az élet.
2012. dec. 18. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Na akkor nem szóltam :DDDD majd 28 évesen talán lesz okod aggódni.,de egyébként ne stresszeld magad 18 évesen semmin..komolyan!
2012. dec. 18. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!