Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? (többi lent)
Neked teljesen elmentek hazulról ugye tudod??
Van egy lány megmondta h nem szeret, és nem lehet köztetek semmi. Lett egy másik pasi és ennyi.
És ne gyere a hülye dumával h jajj tuti rendes fiút talált..Ki a f@szt érdekel h kit talált??
Neked a rossz nem?
Nem kell megváltoznod!
Ha a lánynak tetszettél volna külsőre belsőre, akkro veled lenne , ennyi.
Figyelj Rómeó , hiába szereted, ő semmibe vesz, ez egyoldalú.
De ettől még ne add fel az életedet.
Nem úgy van ahogy hiszed. De jó, én élem közben az életem, pont úgy mint előtte. Bulik,haverok,pia...stb. Csak már unom. Nagyon jót tett volna, ha sikerül összejönni. Azt így nem mondtam neki, h szeretem, mivel előtte közölte h nem lehet köztünk semmi. Így ezt az apróságot nem tudja, csak egy magánakvaló pénzes bunkónak tart, aki biztos csak egy éjszakát akart tőle.
De tényleg nem olyan mint a többi lány, hidd el tudom miről beszélek, neki tényleg a rendes fiúk kellenek.
ahogy gondolod.
sokan megismernek olyan lányokat/pasikat akivel el tudnák képzelni a kapcsolatot egy életen át, de akivel ezt el tudnák képzelni aki mellett úgy érzik le tudnának táborozni...noss az ritkán jön össze..
Há ja, nos ezen már túl vagyok. Szóval én már nem akarok tőle semmit, legyen boldog akivel akar...
A kérdést inkább azért tettem föl, h mit csináljak, hogy lábaljak ki. Milyen tevékenységgel tudnám magam jól érezni a bőrömben? Mer a bulik a pia, meg a felszínes csajok már nem kötnek le, unom azt is h az ölembe hullik minden. Ürességet érzek. Ezt a hiányt hogy tudnám kipótolni?
Jótékonykodj!
Itt a karácsony, tehetsz valami szépet, vegyél ajándékokat szerencsétlen gyerekeknek, vidd és add oda nekik.
Ez nem vicc!
a másik...
az ember sokszor van úgy , hogy azt hiszi "őt" szereti és sosem fog tudni mást.
Nem a fenéket!
Ha valóban csak ezen agyal és befordul ilyen téren meg kapcsolatok terén akkor valóban bezárkózik úgymond, és akkor nem lesz jobb.
De ha nyitott marad, akkor előbb utóbb lesz más akibe szintén bele fog szeretni és akkor elgondolkodik majd azon , hogy "miért is gondolta akkor így??"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!