Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék a Párommal?

Figyelt kérdés
Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Az elején minden oké volt, leszámítva, hogy folyton morgott, és csúnyán beszélt már akkor is. Rengetegszer elégedetlen, és jelentéktelen dolgokon is felhúzza magát. Én szinte teljesen az ellentéte vagyok, sokat mosolygok, nevetek, a kisebb bosszúságoknál is inkább legyintek, nem beszélek csúnyán, nyitott vagyok mások problémái iránt, és alapvetően elégedett vagyok az életemmel (lehetne jobb, de tudom, hogy lehetne sokkal rosszabb is). Eleinte azt hittem, jó hatással tudok majd lenni rá, és nem lesz ilyen savanyú, de be kellett látnom, hogy tévedtem. Nekem egyre terhesebb így a dolog, elveszi a kedvem mindentől, lehurrogja a terveim, ötleteim, álmaim. És egyre csak morog és morog. Most érzem, hogy belefáradtam. Próbáltam már ezerszer beszélni erről vele, de mindig meg tudja magyarázni, miért viselkedik így. Azt hiszem, képtelen vagyok leélni így az életem. Mit csináljak? Bár még szeretem, de közel sem úgy, mint régebben. Eltávolított tőle az efajta viselkedése.
2012. dec. 9. 01:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Bizony-bizony, kedves lányok, csak a mesében van olyan, hogy valaki megváltozik a kedvetekért vagy, hogy majd ti varázsütésre megváltoztatjátok. Később ez csak rosszabb lesz, ha ennyire nem bírod, nincs sok értelme húzni.
2012. dec. 9. 02:01
 2/4 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen idősek vagytok, de örülj hogy ez most derült ki, és nem mondjuk 2-3 év házasság után, akár gyerekekkel már..
2012. dec. 9. 02:09
 3/4 anonim ***** válasza:

azért kíváncsi lennék,hogy mi a nemed kérdező,mert ez a fajta viselkedés mindkét nemben megtalálható és az én csajom is kezd ilyesmi lenni,és tényleg rohadt idegesítő.

én beszéltem vele erről többször,olyankor összekapja magát pár hónapra,aztán megint fel kell ébreszteni.

szerencsére fel lehet,de tényleg jobb lenne egy olyan,aki nem ennyire lefelé tendál,nem ennyire negatív.

2012. dec. 9. 04:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Őt felébreszteni sem lehet ebből, mert mindig megmagyarázza, éppen miért ideges, morgós...
2012. dec. 9. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!