Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Hogyan tehetnék szert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan tehetnék szert kellő bátorságra, és magabiztosságra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem merek egy lány felé sem közeledni.

Valamiért nem tudom önmagam adni a lányok előtt, illetve egy bókot is nagy nehezen tudok kimondani. Mintha valami blokkolna, hogy magam adjam.

Mit tehetnék? Mi a megoldás?

2012. dec. 14. 17:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Úszni szemben az árral. Ha félsz valamitől, úgy tudod legyőzni, hogy minél többször szembemész vele. Egy idő után "immunissá" válsz, elfogadod, ha csalódás is ér, és jobban értékeled, ha összejön.
2012. dec. 14. 17:30
 2/22 A kérdező kommentje:

és ha nagyon néz egy lány, akkor gáz ha leszólítom?

Mást nem tudok.

Na meg igen, annyira leblokkol valami, hogy nem tudom az igazi laza önmagam adni.

2012. dec. 14. 17:32
 3/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Azt le tudod szűrni, hogy úgy néz-e, hogy "húú", vagy hogy "úúú". Előbbihez zavart mosoly és hajbirizgálás társulhat, utóbbihoz flegmapics' fej. Lényeg, hogy ne olyan stílusban nyiss, amiből sugárzik, hogy "úgysem jön össze".
2012. dec. 14. 17:37
 4/22 anonim ***** válasza:
A legtöbb lány éppen hogy arra vár hogy leszólítsd! Legyen a férfi az úr!:) vagyis csak a kezdeményező. És egyetértek az előzővel, a gyakorlás fontos ha lekoptatnak sebaj akkor is gyakoroltál. És nem olyan nehéz a bókolás csak annyi hogy leszólítod: szia ha visszaköszön megkérdezed a nevét, mondod neki h szép..... ha már elmúlik a kínos érzet a többi jön magától.
2012. dec. 14. 17:41
 5/22 A kérdező kommentje:

és ha csak úgy ámulva néz a szemembe vagy hasonló? Tudod, ha pl velem szembe jön, végig tartja a szemkontaktust stb.

Köszi a választ!

2012. dec. 14. 17:41
 6/22 anonim ***** válasza:
#1 és #3 vagyok: nem vagyok nő, de gondolj bele, kiket nézel meg az utcán hosszabban? Aki szép; aki ismerős; akin van valami furcsa. A csaj nem az ismerősöd, valószínűleg nincs rajtad furcsa, tehát mi maradt? Szimpatikus vagy neki.
2012. dec. 14. 17:45
 7/22 A kérdező kommentje:

köszi neked is a választ!

Igazából szívesen leszólítottam volna már pár ilyen bámulós csajt, csak nem mertem. Sajnos nem tudom mi jár a fejükben, így nem merem.

Lehet hogy egy picit nőiesen gondolkozom ezzel a túlgondolkozással?

2012. dec. 14. 17:45
 8/22 A kérdező kommentje:
hát igen én is azokat nézem, akik szimpatikusak. Olykor tök kellemes amikor nézzük egymást stb.
2012. dec. 14. 17:47
 9/22 anonim ***** válasza:
#4 vagyok. Tiszta Hamlet vagy az is csak gondolkodott. Menj oda ha bámul vagy egyszer rádmosolyog vagy elég sokszor látod, h téged néz. Legyél bátor mit vaszíthetsz?!
2012. dec. 14. 17:48
 10/22 anonim ***** válasza:
#4 vagyok megint. Énis sokszor szemezek fiúkkal és mindig várom h ő lépjen. Ne kérdezd miért, régimódi vagyok azzal a szogennel "a fiúnak kell kezdeményeznie!"
2012. dec. 14. 17:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!