Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan tehetnék szert kellő bátorságra, és magabiztosságra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem merek egy lány felé sem közeledni.
Valamiért nem tudom önmagam adni a lányok előtt, illetve egy bókot is nagy nehezen tudok kimondani. Mintha valami blokkolna, hogy magam adjam.
Mit tehetnék? Mi a megoldás?
2012. dec. 14. 17:26
1/22 anonim válasza:
Úszni szemben az árral. Ha félsz valamitől, úgy tudod legyőzni, hogy minél többször szembemész vele. Egy idő után "immunissá" válsz, elfogadod, ha csalódás is ér, és jobban értékeled, ha összejön.
2/22 A kérdező kommentje:
és ha nagyon néz egy lány, akkor gáz ha leszólítom?
Mást nem tudok.
Na meg igen, annyira leblokkol valami, hogy nem tudom az igazi laza önmagam adni.
2012. dec. 14. 17:32
3/22 anonim válasza:
Nem gáz. Azt le tudod szűrni, hogy úgy néz-e, hogy "húú", vagy hogy "úúú". Előbbihez zavart mosoly és hajbirizgálás társulhat, utóbbihoz flegmapics' fej. Lényeg, hogy ne olyan stílusban nyiss, amiből sugárzik, hogy "úgysem jön össze".
4/22 anonim válasza:
A legtöbb lány éppen hogy arra vár hogy leszólítsd! Legyen a férfi az úr!:) vagyis csak a kezdeményező. És egyetértek az előzővel, a gyakorlás fontos ha lekoptatnak sebaj akkor is gyakoroltál. És nem olyan nehéz a bókolás csak annyi hogy leszólítod: szia ha visszaköszön megkérdezed a nevét, mondod neki h szép..... ha már elmúlik a kínos érzet a többi jön magától.
5/22 A kérdező kommentje:
és ha csak úgy ámulva néz a szemembe vagy hasonló? Tudod, ha pl velem szembe jön, végig tartja a szemkontaktust stb.
Köszi a választ!
2012. dec. 14. 17:41
6/22 anonim válasza:
#1 és #3 vagyok: nem vagyok nő, de gondolj bele, kiket nézel meg az utcán hosszabban? Aki szép; aki ismerős; akin van valami furcsa. A csaj nem az ismerősöd, valószínűleg nincs rajtad furcsa, tehát mi maradt? Szimpatikus vagy neki.
7/22 A kérdező kommentje:
köszi neked is a választ!
Igazából szívesen leszólítottam volna már pár ilyen bámulós csajt, csak nem mertem. Sajnos nem tudom mi jár a fejükben, így nem merem.
Lehet hogy egy picit nőiesen gondolkozom ezzel a túlgondolkozással?
2012. dec. 14. 17:45
8/22 A kérdező kommentje:
hát igen én is azokat nézem, akik szimpatikusak. Olykor tök kellemes amikor nézzük egymást stb.
2012. dec. 14. 17:47
9/22 anonim válasza:
#4 vagyok. Tiszta Hamlet vagy az is csak gondolkodott. Menj oda ha bámul vagy egyszer rádmosolyog vagy elég sokszor látod, h téged néz. Legyél bátor mit vaszíthetsz?!
10/22 anonim válasza:
#4 vagyok megint. Énis sokszor szemezek fiúkkal és mindig várom h ő lépjen. Ne kérdezd miért, régimódi vagyok azzal a szogennel "a fiúnak kell kezdeményeznie!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!