Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan tehetnék szert kellő bátorságra, és
magabiztosságra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem merek egy lány felé sem közeledni.
Valamiért nem tudom önmagam adni a lányok előtt, illetve egy bókot is nagy nehezen tudok kimondani. Mintha valami blokkolna, hogy magam adjam.
Az egyik tapasztalt ismerősöm is mondta már, hogy olyan mintha egy ketrecben lennék. Mondta, hogy valahogyan ki kellene törnöm ebből a ketrecből, és akkor végre minden happy lenne...
2012. dec. 14. 17:52
12/22 A kérdező kommentje:
83%-os:
Ugyebár Te is általában csak azokat nézed, akik bejönnek igaz? Talán egy próbát megér ilyen lányokkal próbálkozni.
2012. dec. 14. 17:53
13/22 anonim válasza:
Általában igen:D kivétel ha bambulok mert akkor se kép se hang de azt észre lehet venni:) Akiket megbámulok vagy rámosolygok netán sokszor nézek az mind mind bejön:)
2012. dec. 14. 17:56
14/22 anonim válasza:
ugh... jótanács! ne menj lányokhoz oda akiről lerí hogy nem kedvel mert elég rendesen odavág amikor elküld ( ez csak megjegyzés a részemről abból a szempontból hogy a nagyon divatos igényes lányok általában nem túl barátkozósak.)
2012. dec. 14. 17:59
15/22 anonim válasza:
Bocs a hibákért már azt se tudom mit írtam a mondat elején mikor befejezem.
2012. dec. 14. 18:00
16/22 A kérdező kommentje:
83%-os:
Én nem igazán csípen a festett, túl divatos cicababákat. Nekem nő kell, nem cicababa.
2012. dec. 14. 18:00
17/22 A kérdező kommentje:
egyébként ha egy nem festett természetes lány bámul és odamegyek, akkor csak nem küld el a fenébe kínos nem?
2012. dec. 14. 18:03
18/22 anonim válasza:
Ha normális kinézetű lány és kedves nem fog durván elküldeni. Ha tetszel neki biztos nem, ha pedig véletlenül kifogtál egy olyan lányt aki kívülről normális amúgy az agya helyén rosszindulat meg női magazin van akkor ha te kedves voltál ő pedig durva akkor nem nem lesz kínos de az hogy te mit érzel majd nem tudom megjósolni. Ha esetleg barátja van finoman elküld.
2012. dec. 14. 18:06
19/22 anonim válasza:
De én csak a magam tapasztalataiból, mármint (a lányok viselkedéseivel való tap. mert hát én is lány vagyok én nem ismerkedem lányokkal:)) és a saját viselkedésemból tudok kiindulni szóval ez nem kőbe vésett amit mondok. egy lány lehet cicababa de kedves is ki tudja.
2012. dec. 14. 18:09
20/22 A kérdező kommentje:
köszi a választ, igazából mondtál érdekességeket mindenképp.
Ilyen mű nőket, meg akiken látszik h egoisták olyanokat nem is szoktam nézegetni. Valahogy taszítanak nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!